Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Australští hasiči nafotili sexy kalendář: Výtěžek půjde na pomoc zraněným zvířatům při požárech!

Autor: rc - 
22. října 2020
18:25

Na pomoc Austrálii po devastujících požárech se rozhodly miliony lidí po celém světě, ať už zakládáním veřejných sbírek či přispěním do nich. Pomoci se rozhodli i ti, kteří s rozsáhlými požáry bojovali a to australští hasiči. Výtěžek z jejich nového kalendáře, v němž sexy hasiči pózují, půjde na pomoc zvířatům zraněným při požárech.

Kalendář australských hasičů má dlouholetou tradici. První byl nafocen v roce 1993 a výtěžek z něj putoval na dětskou charitu zejména na výzkum popálenin u dětí. V kalendářích každoročně pózují nejvíce sexy hasiči, kteří u sboru pracují a tak není divu, že se za ta léta podařilo vybrat pořádný balík peněz. Za sedmadvacet let, co se kalendář fotí, se podařilo nasbírat 3,2 milionů australských dolarů (53 milionů Kč) a peníze putovaly na různé charity. Hasiči před objektivem pózovali i tento rok.

Na sexy snímcích jsou bez trička v pracovních kalhotách a s úsměvem na rtech. Na fotografiích jim sekundují zvířata jako psi, kočky a dokonce i klokan! Fotografie to jsou opravdu vydařené a sbor se rozhodl, že letos podpoří zvířata, která trpěla při rozsáhlých požárech, s nimiž se Austrálie potýkala. Požáry si vyžádaly životy stovek zvířat a další stovky zvířat byla zraněna a přišla o své domovy.

 

„Rok 2019 a začátek roku 2020 byl obzvláště zničující a svět truchlil s Austrálií, protože jsme trpěli katastrofickými požáry a odhadovaná ztráta zvířat je kolem jedné miliardy,“ uvedl tým hasičů pro BoredPanda. Hasiči doufá, že částka, kterou vyberou a věnují ji na pomoc zvířatům, pomůže k jejich návratu do přirozeného prostředí.

Dostat se do kalendáře není jednoduché. Zúčastnit se focení touží stovky hasičů z celé Austrálie, vybráno jich je pouze čtyřiadvacet. Šťastlivci, kteří jsou vybráni, se posléze zúčastní focení v australském městě Gold Coast. „Ani tehdy neexistuje záruka, že budete mít v kalendáři svou fotografií,“ uvedl ředitel australského hasičského kalendáře David Rogers. Někteří hasiči si údajně zvířata při focení zamilovali natolik, že se rozhodli je po focení adoptovat! Focení takového žhavého kalendáře trvá kolem sedmnácti dní.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 22. října 2020 18:53 )

a já že holky nerady chlupy, což je má výhoda v životě. u tebe bych si neškrt

frantacizek ( 22. října 2020 18:53 )

Jana JJ ( 22. října 2020 18:48 )

Pěkní kluci ... Jen mi u nich chybí chlupatá hruď

Zobrazit celou diskusi