Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bára dělá řidičku vozu Pandur: Byl to můj sen!

Autor: VaB - 
11. října 2020
12:23

Bára pracuje u Armády ČR jako řidička bojového vozidla Pandur. Když nastoupila do armády, řídit pandur byl její sen. Ten si také zanedlouho splnila. Jaké vůbec je řídit pandur? O tom se Bára ochotně rozpovídala.

Žen v řadách Armády ČR tolik není, ale ani se mezi muži neztratí. Barbora Kysilková nastoupila s jedním snem - chtěla řídit víceúčelový obrněný transportér Pandur. 

A svůj sen si taky splnila. „Nějakým způsobem jsem si za tím šla, a když přišla možnost udělat si řidičské oprávnění na KBVP, tak jsem si řekla - Jo, chtělas to, tak jdi do toho,“ vypráví. 

Jízda s takovým obrem je pro ni jednoduchá a snadná, říká, že to miluje. Podle ní ale není práce řidiče přepravit osádku z bodu A do bodu B. Také se musí o speciální vozidlo starat. 

„Před jízdou musíme pečlivě zkontrolovat vozidlo, zda je vůbec schopno k jízdě. Když pak dojedeme zpátky, musíme nejenom dotankovat a uklidit vozidlo, musíme taky zkontrolovat, zda je všechno v pořádku,“ dodává Barbora.

kralovna-vsech-mori ( 11. října 2020 16:50 )

Já si taky splnila svůj sed, svedla jsem souseda. Proč se o tom tady nepíše?

kralovna-vsech-mori ( 11. října 2020 13:33 )

Zrušte výraz řidička a vůbec nechápu proč se o tom píše.

pfoto1 ( 11. října 2020 13:05 )

Takovým, jako je des. Bára se na vojně říkalo "vojenská matrace". Ať se daří Báro a pozor na Felicie křižující naše dálnice!

petr366 ( 11. října 2020 13:05 )

Až bude mít omrzlou dršťku. Jelikož se s tím nedá běžně jezdit se zavřený deklem. Tak bude mluvit jinak.

Zobrazit celou diskusi