Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tohle schovává pod talárem? Sexy soudkyni za odhalování na internetu hrozí vyhazov

Autor: ran - 
30. září 2020
10:30

Kromě toho, že ukazuje beze studu své vysportované tělo na sociálních sítích, občas také při svých rozsudcích nechávala promluvit svoji prchlivou povahu! S nekonvenční soudkyní Vivian vedou disciplinární řízení, ona si ale stojí na svém. Jsem jaká jsem a měnit se nebudu! Její kolegové v taláru jí to ale moc „nežerou“... 

Pohledná Vivian Polaniaová s tělem jako ze soustruhu žije v severokolumbijském městě Cucuta, vykonává povolání soudkyně a má desítky tisíc fanoušků. Řeší hlavně kriminální případy. Nyní se ale i ona dostala na přetřes pro své „přečiny“. Jejím kolegům se nelíbí, jakým způsobem se prezentuje na sociálních sítích. A řeší ji v nebývalém disciplinárním řízení.

Jejích 90 500 fanoušků ji zbožňuje. Soudkyně městského soudu ráda cvičí a moc ráda se fotí. Jenže má i svoji oblíbenou oděvní značku, jejíž kousky se na fotkách často objevují spolu s ní... V rozhovoru pro místní list La Opinión prozradila, že se jí manažeři z firmy ozvali a nabídli jí slevu na oblečení. Článek nesl titulek „Všestranná soudkyně“. 

Podle místního listu El Espectador disciplinární komise uvedla, že soudkyně mohla porušit jedno z hlavních pravidel, kterými se má úctyhodný soudce řídit. Nařízení říká, „že soudce se nebude věnovat činnostem, které by mohly mít vliv na důvěru veřejnosti v jeho výkon při řešení případů, ani svým chování nebude ohrožovat důstojnost své služby občanům."

Které činnosti nebo chování soudkyně jsou konkrétně v hledáčku vyšetřovatelů, úřady výslovně neuvedly. Jisté je, že trnem v oku je disciplinární komisi zejména Vivianino občas frivolní chování, její příliš odhalené fotky a navíc k tomu ještě možné „reklamní“ aktivity. 

Fanouškům jsou ale takové „podružnosti“, zdá se, celkem šumák. Vivianě drží palce a tvrdí, že si může ve svém volném čase dělat, co se jí zlíbí. Ona sama na svém chování nic špatného nevidí a označuje se za silnou ženu, která se nenechá zastrašit. Na svém profilu se hájí například těmito slovy:   

„Budou ti říkat, že máš zkaženou povahu, ale ty víš, že to je proto, že si nenecháš vyhrožovat. Budou tě nazývat problematickou, ale ty víš, že ve skutečnosti máš jen vlastní hlavu. Budou tvrdit, že jsi povýšená, ale ty víš, že je řeč o důstojnosti. Budeš podle nich nesnesitelná, a ty jsi přitom jen autentická. Budou ti nadávat do egoistů, ale ty víš, že si zkrátka vážíš sama sebe. Budou tě obviňovat ze samolibosti, ale ty víš jen, že se máš ráda. Budou tvrdit, že lidi přivádíš do úzkých, ale ty víš, že je to od tebe prostá nerozumná upřímnost.“  

Vivian se zkrátka nechce svých internetových fanoušků ani za nic vzdát. Dokonale ctnostnou soudkyní už zřejmě nikdy nebude, možná se ale naplno pustí do kolotoče „influencerství“. Záleží na ní a také na výsledcích disciplinárního řízení, které je nyní už v plném proudu! 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Jirik-ta ( 3. října 2020 07:26 )

A pro blesk to platí také, ne.

cukrenka ( 30. září 2020 16:40 )

Soudci a soudkyně jsou stejní lidé jako lidé v jiných profesích a taky svou profesi vykonávají v různé kvalitě.

Zobrazit celou diskusi