Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující svědectví o zakladateli Playboye: Minutový sex s Hefnerem, ponižování a povinná večerka!

Autor: štt - 
1. října 2020
09:16

Bývalé Hefnerovy společnice Kendra Wilkinsonová a Holly Madisonová ve svých vydaných pamětech píší kromě o divokých party a štědrém kapesném i o striktních pravidlech vyžadovaných majitelem hollywoodského sídla a zakladatelem legendárního pánského časopisu Playboy.

Hugh Hefner (†91) byl známý pro své divoké party v Hollywoodu a nekonečné řady přítelkyň poslouchající na slovo. Za jejich věrnost je úspěšný podnikatel odměňoval vybranou společností celebrit a v přepočtu až 20 000 korunami týdně!

Nikdo mimo svět úspěšných dlouho netušil, co se za velkými dveřmi Hefnerova panství odehrává, ale během let se některé playmates proti zbohatlíkovi spojily a vydaly svá šokojující svědectví o psychickém vydírání a nucení k nesčetným sexuálním praktikám.

Ve své knize nazvané Králičí norou bývalá přítelkyně Holly Madisonová vypráví, že Hefner většinu času "koukal na porno, kouřil trávu a masturboval nad dívkami, které nutil se líbat". Dále dodává, že sex s milionářem měl "nulovou intimitu a smyslnost" a byl tak krátký, "že jediné, co si z něj pamatuje, je jeho tělo ležící na ní".

Druhá společnice Kendra Wilkinsonová se ve své knize Život Kendry svěřuje, že sex se starcem byl pro ni tak traumatizující, že během milostného aktu nedokázala být nikdy střízlivá. "Vždy jsem si dala několik drinků nebo vykouřila hodně marihuany, abych večery s ním přežila," píše.

Obě píší, že Hugh Hefner nezvládal návaly hněvu a většinu dívek ponižoval kvůli jejich vzhledu. "Jednou mě seřval, že jsem si vzala červenou rtěnku. To mu ale nestačilo a předtím, než vyběhl z pokoje, na mě zařval, že vypadám jako stará šlapka," svěřuje se se svými traumaty Madisonová. Kendru několikrát osočil, že je příliš tlustá a měla by trávit víc času v posilovně.

V knize dále dokládají, že Hefner od dívek vyžadoval přísná pravidla překračující jejich lidskou důstojnost. Kromě zákazu vycházení po deváté hodině večer od mnoha svých ženských zajíčků vyžadoval, aby si barvily vlasy na blond. Platil jim také různé plastické operace, ale nedovoloval jim mít vlastní auto, protože to bylo určené pouze pro něj jako muže.

Mezi dívkami panovala také nezdravá soutěživost a často mezi nimi docházelo k hádkám a rvačkám. O panství a životu v něm vznikl i televizní pořad Sladký život playmate, ale realita se od jeho vyprávění značně lišila. "Během první sezóny jsme se několikrát mezi holkami pohádaly, ale nic nesmělo být vidět na kamerách. Všechny jsme chtěly být krásné a vypadat úspěšně. Všechny jsme toužily mít v pořadu hlavní roli," dodávají Kendra s Holly.

Holly píše, že většina dívek na ni žárlila, protože si ji milionář vydržoval. "Zároveň mi neustále lezly do zadku, nosily mi dárky a snažily se skrze mě dostat do Hughovy přízně. Myslely si, že jsem asi úplně blbá a nevšimnu si toho. Sesadit mě z pozice Hughovy jedničky se jim ale nepovedlo."

 

Jarabak ( 1. října 2020 11:58 )

Aha, tady už se nesmí říct tep lo louš, jo? Blesk jde koukám s dobou. Tak za odměnu zapínám adblock

Jarabak ( 1. října 2020 11:57 )

Chudinky, on je k tomu snad přinutil násilím, nebo co To chce hodně bělošských aktivistů, co založí nějaké hnutí a půjdou ve jménu spravedlnosti a míru zapalovat a rabovat. Jedině tak se dosáhne odčinění tohoto zla. A ještě se musí jou biden přeoperovat na ženu, protože jedině žena, ***, nebo TO mají právo na existenci.

sorgedoktor ( 1. října 2020 11:34 )

Mne to pripada k popukani...

kecamaprotiviru ( 1. října 2020 09:33 )

Jak si kdo ustele, tak si také lehne.

Zobrazit celou diskusi