„Jsme systematicky zotročováni posledních 100 let,“ je totiž přesvědčená modelka Helena Houdová, která na jednom z indonéských ostrovů vychovává své tři děti - dceru Deiu (7) a syny Daveeda (9) a Dariena (12). „Systém, v kterém žijeme, byl postaven na tom, aby sloužil několika málo (lidem). Tedy jejich chamtivosti. Skrze manipulaci lidí strachem, skrze otrávenou vodu a jídlo, skrze vzdělávací systém založený na ničení vlastního kritického myšlení a nenásledování sebe. Proto, aby nás drželi v malosti, v nemoci, v depresi, ve strachu, v nedostatku, oddělené, tiché, nedůležité, nevěřící sami sobě a své vnitřní síle, prostě lehce manipulovatelné,“ myslí si.

Dáma, co se posledních pár let věnuje sexuálnímu koučingu a veřejně hovoří o své jóni (tantrické označení ženského pohlavního orgánu), rovněž napadla klasický styl života, očkování… a vládu, která podle ní využívá koronavirus jako prostředek manipulace. „Stále věříš, že je to v pořádku, pracovat každý den od 9 do 5 a být celý život oddělen od své rodiny? A stále věříš, že abys ty a tvoje děti zapadly, musíš jim píchat do žil jed? Nebo stále věříš, že vláda je tu, aby tě ochraňovala? Třeba tím, že tě donutí nosit roušky, a vezme ti tvoje poslední svobody?“ ptala se provokativně. „Stále předáváš zodpovědnost za svůj život lidem, kteří (většinou nevědomě) byli vytrénovaní, aby tě udržovali nemocnou, chudou a zotročenou?“

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Jak sama přiznala, ona (už) roušku nikde na veřejnosti nenosí, a to i přesto, že se za její absenci na Bali dávají pokuty. Kromě toho nemá televizi a zprávy nečte, aby na sebe nenechala negativně působit dění v celém světě. Pandemie viru covid-19 jde díky jejímu přístupu zcela mimo ni. „Dva dny na začátku epidemie jsem měla strach, ale protože práci s emocemi koučuji, tak jsem si strachy zpracovala. Jeden z nich byl, že bude nedostatek. Nosila jsem chvíli roušku, děti na dva měsíce přestaly chodit na výuku do domácí skupiny, ale jinak jsme žili jako předtím,“ prozradila Blesku v jednom ze svých posledních rozhovorů. Uzavřené hranice ji připravily pouze o předem naplánovaná sezení se ženami, které se s ní měly věnovat „oproštění se od každodenního života“.

Nyní Houdová nabádá své fanynky a potenciální zákaznice, aby se pustily do „revoluce“. „Revoluce probuzení lidstva a postavení se na stranu lásky, ne strachu. Revoluce, kde jako komunita můžeme vytvořit svět, v němž nebude hlavním cílem chamtivost několika, ale spolutvoření všech. A ano, slyšíme starý systém křičet neustále. Protože vlastní veškerá média. Proto je tvůj hlas důležitý právě teď! V jakém světě chceš žít? Co si přeješ pro svoje děti? Svět založen na kontrole, otročování a strachu, nebo si vytvoříš svět, kde můžeš svobodné spolutvořit to, po čem toužíš?“ nadhodila na instagramu a za svá slova se dočkala celé řady pochval.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

„Silná a krásná slova, skvěle napsaná a bohužel naprosto pravdivá. My mámy musíme chránit naše děti před systémem,“ souhlasily s ní mnohé její followerky. Jak to ovšem chtějí převést do praxe, to už nezmiňovaly. Přece jenom v Česku se žije trochu jinak než na Bali, kde je alespoň podle Houdové velice levno a kde dle jejího názoru může žena, nezávisle na konzumním světě, denně prožívat „nekončící orgasmickou vděčnost“...

Fotogalerie
54 fotografií