Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kristýna (†23) se zřítila v Alpách: Už se nemůžu dočkat výšlapů, psala před smrtí

Autor: chal - 
3. září 2020
17:39

Tragicky zesnulá Kristýna K. (†23) milovala focení, pejsky a hory. V ideálním případě své všechny tři záliby spojila. To se Kristýně bohužel stalo osudným, když 25. srpna vyrazila na túru po rakouských Alpách s přítelem a svými psy. Když partnerovi cestou pózovala na fotografii, uklouzla a zřítila se ze 150 metrů.

Ze sousedního Rakouska dorazila do Česka neuvěřitelně smutná zpráva. V úterý 25. srpna tam zahynula mladá talentovaná fotografka Kristýna K. Teprve 23letá dívka zemřela po hrozivém 150metrovém pádu cestou na vrchol Deneck na severu Štýrska, kam se vydala s přítelem Davidem a dvěma milovanými psy.

Informace o skonu nadějné fotografky tvrdě zasáhly mnoho lidí. Kristýniny sociálně sítě rychle po oznámení jejího úmrtí uživatelé zahrnuli stovkami kondolenčních zpráv a vzpomínek na zesnulou dívku.

Kristýna se do Alp moc těšila. V neděli 20. srpna byla se psy na horách na Slovensku. „Už se konečně nějakých těch pořádaných výšlapů nemůžu dočkat,“ napsala před výletem na Instagramu.

Tři dny před smrtí pak na sociální síti informovala fanoušky o návratu do Prahy a dalších plánech. „Jsme zpět ze záživného výletu na Slovensku. I tady v Praze byl barevnější západ sluníčka... na druhou stranu má to mlhavé počasí něco do sebe. Teď už jen vyndat, vyprat a opět sbalit věci a hurá do Rakouska,“ sdělila. Z výletu do Rakouska se už ale bohužel nevrátila.

Video se připravuje ...
Další videa