Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Na Zakynthosu zemřela česká turistka: Našli ji oběšenou na šňůře v koupelně

Autor: ČTK, chal - 
16. července 2020
10:39

Na řeckém ostrově Zakynthos zemřela česká turistka. Podle řecké televize ERT v hotelu pravděpodobně spáchala sebevraždu oběšením. Příčinu smrti má určit nařízená pitva.

Pětačtyřicetiletá Češka, která byla na dovolené sama, byla podle ERT nalezena oběšená v koupelně na šňůře uvázané na věšáku na ručníky. Ten se utrhl a zasekl o kliku od dveří. V jejím hotelovém pokoji se našlo značné množství tablet užívaných proti depresi. O případu v České republice informoval server iDNES.cz.

Ženu našli poté, co se dva nebo tři dny neobjevila mezi ostatními turisty. Předtím odmítla, aby hotelová služba její pokoj uklízela.

List Ta Nea upřesnil, že žena byla ubytována v lokalitě Kerí na jihu ostrova. Jak řecké zdroje rovněž uvádějí, nejsou informace o tom, že by žena zanechala na místě dopis na rozloučenou. Příčinu smrti má potvrdit pitva.

„Můžeme pouze potvrdit, že minulý týden zemřela na řeckém ostrově Zakynthos česká občanka. Více podrobností sdělovat nebudeme," citoval server iDNES.cz mluvčí českého ministerstva zahraničí.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

montevideo ( 16. července 2020 20:43 )

Jsi fakt ubožačka. Je mi tě líto.

JaNat ( 16. července 2020 19:18 )

Neotravuj tady s tím.

JaNat ( 16. července 2020 19:15 )

Je mi líto lidí kteří trpí psychickými problémy. Nervy jsou svinstvo. Lidé se jich straní, často zůstávají zcela osamělí. Dost možná, že ani neměla s kým jet. Třeba paní doufala, že ji ta dovolená prospěje. Chuděra. Nechť odpočívá v klidu.

montevideo ( 16. července 2020 19:02 )

Zřejmě byla psychicky nemocná. Nemusela být hned blbka. Modli se, aby tě taková nemoc taky nepotkala.

verka1 ( 16. července 2020 18:24 )

Deprese, psychicky nemocná žena a jede sama na dovolenou, co lze čekat od nemocné ženy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání