Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kanec okradl nahého muže: Pronásledoval ho přes celou pláž!

Autor: jel - 
8. srpna 2020
13:06

Scéna jak z nějaké bláznivé komedie se odehrála u berlínského jezera Teufelssee. Divoké prase se přiblížilo k německému nudistovi a popadlo jeho tašku. Protože měl muž v tašce i počítač, vyrazil bez oblečení za zvířetem. Tašku se mu nakonec podařilo získat zpět.

„Příroda vrací úder,“ napsala na svém facebookovém profilu Němka Adele Landauerová, která byla svědkyní celé komické události a podařilo se jí zběsilou honičku prasete a naháče dokonce vyfotit. „Když jsem muži ukázala fotografie, pobaveně se zasmál a dovolil mi je zveřejnit,“ dodala v příspěvku na adresu zachyceného muže.

Divočáka zřejmě přilákala pizza, kterou v okolí jezera jedli další lidé. Nejspíš předpokládal, že žlutá taška obsahuje nějaké potraviny, a tak ji popadl a utíkal pryč. „Protože igelitka obsahovala i mužův laptop, vyrazil naháč bez přemýšlení za ním, jenom tak, jak ho bůh stvořil,“ vysvětlila Landauerová. Kanec se naštěstí zastavil, protože mu v cestě stála krabice, v tu chvíli jeho pronásledovatel zatleskal a udeřil tyčí o zem a divoké prase tašku pustilo. „Když se vrátil z lesa, všichni tleskali,“ řekl jeden ze svědků.

Podle berlínského ombudsmana Dereka Ehlerta se podobné incidenty stávají čím dál častěji a v takové situaci je důležité především zachovat klid a nepanikařit. Ostatně v přírodě se podobná setkání čas od času odehrají. V Americe se takto na písčité pláži mezi lidmi promenádoval jelen.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 8. srpna 2020 13:25 )

svi.ně

frantacizek ( 8. srpna 2020 13:25 )

šici se chtějí digitalizovat, i divoké ***..

Zobrazit celou diskusi