Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chlapec (†14) spáchal sebevraždu: Zemřel rok poté, co mu rakovina vzala maminku

Autor: shp - 
29. července 2020
19:34

Před rokem mu zemřela na rakovinu milovaná maminka. Život už poté pro něj nebyl nikdy takový, jako býval předtím. Chlapec z Británie Kayden Cantlow (†14) se od té doby hodně trápil. Své psychické problémy nakonec ukončil tragicky. Skočil pod vlak.

Kayden zemřel ve středu – pouhý rok a tři dny po smrti maminky Michelle (†45). Jeho zdevastovaná rodina podle Daily Mirroru uvedla, že přelezl zábrany, aby se dostal na kolejiště na nadjezdu. Tam ho smetl a usmrtil vlak. Je tedy jasné, že nešlo o nehodu.

Otec a bratr bijí na poplach

Nyní Kaydenův tatínek Vinny (49) a starší bratr Francis (17) vyzývají všechny, aby se nebáli mluvit o svých psychických problémech. „Vždycky to byl mamánek. Prostě chtěl být znovu se svou maminkou,“ prohlásil Francis. Přesto nikdo nečekal, co udělá.

„Mluvili jsme s lidmi z Gilbertovy školy, kam chodil. Řekli nám, že každá fotka nebo záznam, které s ním mají, ho ukazuje rozesmátého od ucha k uchu se všemi přáteli. Nebyl šikanován ani nic takového. Nebylo to trápení zvenčí. Byl tichý, ale oblíbený. Stále se smál,“ dodal bratr.

Chtěl být opět v mámině náručí

„Rozhodl se, že bude znovu se svou maminkou. Chtěl být opět v jejím náručí,“ řekl Vinny. Chudák chlap. Před nedávnem smutnil nad ročním výročím smrti své ženy a nyní přišel ještě o syna.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

pajato73 ( 30. července 2020 09:39 )

tak vubec nechapu, proc chodis na stranky Blesku.... tady nenajdes jediny clanek bez chyb a kdyz uz jsi tak povrchni... tak radsi nepis nic, kdyz ani litost nemas pro chudaka kluka....

dvorece ( 30. července 2020 06:44 )

Stále se smál,“ dodal bratr.
---------------
To ukazuje, že nebyl až tak v pořádku už dřív....Maminka mu umírala - rakovina není infarkt, takže delší dobu - a on se pořád smál....

starymlok ( 29. července 2020 23:03 )

Co vlastně řešíš slípko?

XYZ3 ( 29. července 2020 20:02 )

Tak buď mu na rakovinu zemřela anebo mu rakovina vzala maminku... Stačil nadpis s chybou a dál už jsem to nečetla...

Zobrazit celou diskusi