Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná striptérka (18) popsala podivné zážitky z práce: Tancovala u tyče před vlastním otcem!

Autor: jel - 
27. července 2020
21:11

Při práci striptérky se mohou stát nejrůznější podivné a znepokojivé věci. Své o tom ví mladá kráska, která na sociálních sítích vystupuje pod jménem Imperial. Ta se rozhodla na TikToku popsat několik opravdu zvláštních zážitků, které jako tanečnice prožila. 

Na jednom z videí kráska popsala, jak tančila na soukromé party na hlavním jevišti a když se podívala k baru, čekal ji šok. „Stál tam můj táta, který mě opustil, když mi bylo 14,“ řekla ve videu. Zpanikařila a utekla během vystoupení, čehož si samozřejmě všiml muž, který ji najal. Naštěstí měl pochopení a když mu vysvětlila situaci, po zbytek večera tančila v soukromých saloncích, aby se s otcem u baru nesetkala.

To, že v práci potkala někoho, koho nechtěla, se jí bohužel nestalo jen jednou. S tančením u tyče prý začala už na střední škole, v jednom klubu tančila vedle pultu pro DJe, ke kterému přišel muž objednat si píseň na přání. Když se na něj pozorně podívala, zjistila, že je to jeden z jejich učitelů! Další den se potkali ve škole, oba se cítili trapně a domluvili se, že o tom nikomu nepoví.

Striptérka měla také obrovské množství nepříjemných zkušeností se zákazníky. Jeden jí během tance na klíně rozvázal spodní prádlo! Naštvaná Imperial mu pak vyhrožovala špičkou svého podpatku. Jiný na ni dokonce v soukromém salonku vytáhl zbraň, naštěstí ji zachránila ochranka, která střelila nebezpečného chlapa do kolene.

Další zážitek je prostě jenom nechutný. Během soukromého tanečku na ni její zákazník podivně zíral. „Ucítila jsem něco nechutného, řekla jsem, že se jdu napít a najednou jsem ucítila, jak mi něco přistálo na hrudi,“ popsala podivnou situaci. Když se podívala, zjistila, že muž, který vzápětí z místnosti utekl, po ní hodil vlastní výkal. 

Krásná tanečnice vypráví také o mnoha podivných výstupech s žárlivými manželkami, které ji obviňovaly, že spala s jejich manželi.

gabreta ( 27. července 2020 22:48 )

Už sis potahnul bulhara???

vagin-analev ( 27. července 2020 22:25 )

Jo Bureš je jiná třída. I na svoje dementní děti převede firmu aby na tom vydělal. Že jsou dementní sám prohlásil.

tryskomys ( 27. července 2020 21:17 )

To mohla čekat,žádný takový kšeft není bez rizika.

Zobrazit celou diskusi