Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Muž zhubl přes 130 kg a provlékne se svou dřívější nohavicí! Konečně také našel lásku

Autor: ran - 
29. června 2020
06:20

Nepoznává se v zrcadle, přátelé, které dlouho neviděl, ho na ulici míjejí! Co že se to Philovi (46) stalo? Jen samé dobré věci. Začal zdravě jíst, zhubl 130 kilogramů, změnil šatník a našel si dívku. Je z něj teď úplně jiný člověk. A své kalhoty používá už jen k tomu, aby návštěvám zapózoval v jedné ze svých někdejších nohavic!   

Phil Kayes (46) pochází ze Severního Irska a ještě nedávno miloval rychlé občerstvení a mléko. Když chodil na vysokou, nevěděl dost dobře, jak si správně uvařit. A tak zvolil tu nejjednodušší cestu: 7 dní v týdnu se nechal zásobovat hamburgery a pizzami, které zapíjel téměř 3 litry bílé tekutiny denně. A vypracoval se ke konečné váze 235 kilogramů, napsal server Metro.co.uk. 

Lékaři mu hrozili, že pokud přibere ještě dvacet kilo, jistojistě zemře. Místo toho se rozhodl pořádně shodit. Nepřiměla ho ale k tomu varování doktorů ani náhlý záchvat silné vůle. Spouštěčem změny životního stylu byla maminka Jennifer (†70) a její boj s rakovinou. Zařekl se, že se o své zdraví začne starat. V říjnu 2017, kdy matka bohužel zákeřné nemoci podlehla, již měl 30 kilo dole.

A hubnout nepřestal. Přestal se ovšem ládovat cukry a tuky a přešel na zdravou domácí stravu plnou zeleniny a vitamínů. Mléko vyměnil za vodu a ovocné šťávy bez cukru. Na současnou váhu se dostal za tři roky, ale už v listopadu 2018 potkal svoji lásku - jmenuje se Nicole Mulhollandová a stala se Philovou novou životní vzpruhou.

Absolvent ekonomie byl podle vlastních slov vždy trochu při těle, ale obezita se mu rozjela až na vysoké škole. Nikdy prý nemyslel na vztahy se ženami, smířil se prostě s tím, že nikdy nikoho mít nebude. „Pak jsem ale potkal Nicole. To kvůli ní mám chuť pokračovat a držet se nového směru,“ říká Phil. „Mám pocit, že jsem teď, ve svých 46 letech, konečně začal žít. Změnil se mi život.“

Své „obézní období“ už má snad definitivně za sebou. Sice ho přátelé na ulici míjejí, protože ho nepoznávají, ale tomu se Phil prý nediví. Sice nepoznává sám sebe ani v zrcadle, ale zato má krásný vztah a může konečně dát odpočinout své zlomené čéšce v koleni, kvůli které nevydržel dlouho stát. Čéška mu prostě jednoho dne pod náporem jeho těla povolila a praskla.   

 

 

  

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tom7tom ( 29. června 2020 13:05 )

To je dobře, že zhubnul. Ale neznamená to, že když piju mléko, tak já nezhubnu. Naopak. 😁😁😁👍

frantacizek ( 29. června 2020 10:32 )

obdivuhodná vůle..

Zobrazit celou diskusi