Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Šokující nález v hromadě odpadků: Cizinec našel novorozené miminko!

Šokující nález: Vedle odpadků leželo novorozené miminko. (Ilustrační foto)
Šokující nález: Vedle odpadků leželo novorozené miminko. (Ilustrační foto)  (Autor: scom)
Autor: jel - 
18. května 2020
22:21

Američan Eric Ransdell žijící v Thajsku se vracel domů, když zaslechl dětský pláč, který zněl, že vychází z hromady odpadků. Když se pozorněji podíval, zjistil, že tam leží novorozená holčička zabalená jenom v dece! Najít matku, která dítě odložila, bude podle policie těžké.

Eric se minulý čtvrtek vracel do svého domu v Thajsku, když nedaleko svého bydliště zaslechl plakat dítě. Když prohledal místo, kde pláč slyšel, nalezl opuštěnou novorozenou holčičku. Ležela u odpadků hned vedle vyhozených pneumatik.

Nebohé miminko mělo dokonce stále pupeční šňůru, přestože už bylo zjevně několik hodin na světě a bylo zabaleno pouze v černočervené dečce!

Pan Ransdell se údajně bál, že už je děťátko mrtvé, když viděl pouze ručičky vyčnívající z dečky. Zkontroloval však pulz a zjistil, že miminko žije! Rychle proto informoval policii a zdravotníky a holčička byla vzápětí převezena do nemocnice. Policie se nyní snaží identifikovat matku, která tak nepochopitelně děťátko opustila.

To bude podle policie těžké, protože jde o obytnou čtvrť. Téměř každá kamera v oblasti je soukromým majetkem, a tak bude těžší se k záznamům dostat. „Žijí tu různé skupiny lidí. Teď tu byl navíc kvůli pandemii klid, takže se nejspíš nenajde svědek krutého činu,“ podělil se o svou domněnku prodejce ovoce z nedalekého stánku.

Američan navštívil miminko v nemocnici a řekl, že je velmi veselé. „Preventivně jí dali antibiotika, ale jinak říkají, že je zdravá,“ řekl serveru deníku Daily Mirror zachránce Eric. „Stále ještě nevědí přesný věk dítěte, ale sestra říkala, že si je jistá, že není starší než dva dny,“ dodal.

pepen ( 19. května 2020 07:13 )

Ta žena která odloží dítě do odpadků...není člověk ale zvíře!!!Potřebovala by pořádnou lekci,aby jí to jen tak neprošlo !!!!Hlavní je že holčička žije !!!

Zobrazit celou diskusi