Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pentagon oficiálně zveřejnil videa s UFO: Překvapuje jejich rychlost i manévrovací schopnosti

Pentagon zveřejnil videa, na nichž je UFO
Pentagon zveřejnil videa s UFO  (Autor: Pentagon)
Autor: jel - 
28. dubna 2020
19:38

Pentagon se rozhodl zveřejnit tři krátká videa, na nichž jsou natočeny neidentifikovatelné létající objekty. Jde o ta samá videa, která již dříve zveřejnila soukromá agentura. Podle mluvčí Pentagonu Sue Goughové byla videa oficiálně zveřejněna aby se zabránilo nejrůznějším spekulacím.

„Po důkladném přezkumu ministerstvo rozhodlo, že autorizované uvolnění těchto nezařazených videí neodhalí žádné citlivé informace ani systémy,“ uvedl Goughová v prohlášení Pentagonu a dodala, že zveřejnění nezasahuje do žádného vyšetřování. Námořnictvo má údajně také pokyny, jak se mají piloti chovat v případě, že věří, že viděli UFO, jak uvedla CNN.

Video  Pentagon zveřejnil videa s UFO 
Video se připravuje ...

Z příkazu tehdejšího senátora Harryho Reida v roce 2007 založil program, který sloužil ke studování těchto objektů. Program byl údajně zrušen v roce 2012, protože americká vláda vyhodnotila, že existují důležitější programy k financování. Reid v pondělí sdělil na sociálních sítích, že je rád, že Pentagon videa zveřejnil a naznačil, že se jedná o pouhý zlomek toho, co je k dispozici.

Video  Pentagon zveřejnil videa s UFO 
Video se připravuje ...

Tato videa byla poprvé vydána mezi prosincem 2017 a březnem 2018 společností To The Stars Academy of Arts & Sciences, což je společnost, kterou založil bývalý hudebník Blink-182 Tom DeLonge, který říká, že studuje informace o neidentifikovaných létajících objektech.

V roce 2017 jeden z pilotů, který v roce 2004 viděl jeden z neidentifikovaných objektů, řekl CNN, že se pohyboval způsobem, který nedokázal vysvětlit. „Když jsem se k objektu přiblížil rychle se zrychlil směrem na jih a zmizel za méně než dvě sekundy,“ řekl pilot amerického námořnictva David Fravor.

Video  Pentagon zveřejnil videa s UFO  - Pentagon
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi