Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bývalý kulturista se nechal předělat na ženu: Za změnu už zaplatil několik milionů!

Autor: rc - 
18. března 2020
10:22

Transsexuálka Allie Rose Keelerová se od základní školy cítila být ženou. Vyrůstala však v konzervativní rodině a bála se to rodičům přiznat. To se změnilo až poté, co její máma dostala infarkt. Tehdy po neuvěřitelných dvaceti letech přiznala pravdu a nechala se předělat na ženu.

Allie Rose Keelerová z amerického státu Montana to v životě neměla lehké. Narodila se jako muž do konzervativní rodiny. Od raného dětství však bojovala se svou vlastní identitou a od čtrnácti let věděla, že se cítí být ženou. Svým rodičům se to ale bála přiznat, a tak se rozhodla, že své pocity v sobě potlačí a bude ukazovat svou mužnost.

„Přes dvacet let jsem se snažila, jak nejvíc jsem mohla, abych skryla své pocity ohledně genderové identity,“ uvedla na sociální síti Instagram Allie, kde se dělí se svými fanoušky o svůj příběh.

„Zápasila jsem s tím od nácti let a když mi bylo třicet, jedinou věc, kterou jsem mohla zkusit, bylo udělat ze sebe muže,“ popsala léta sebezapírání. „Zatnula jsem zuby v sebenenávisti a snažila se potlačit hlas rostoucí z hloubky mé duše, který mi říkal, že mám přestat v sobě uvězňovat ženu,“ dodala. 

Vše se změnilo v roce 2016, kdy máma Allie prodělala infarkt. Tehdy se rozhodla, že nadále nebude potlačovat své pocity a všem řekla pravdu. „Když jsem se konečně rozhodla akceptovat, kdo jsem, přehrada se protrhla a Pandořina skříňka byla otevřena,“ uvedla s tím, že o rok později navštívila terapeuta a podstoupila tři operace.

Za svou proměnu doposud podle informací britského deníku Daily Mail  zatím Allie zaplatila 100 tisíc dolarů, což je v přepočtu cca 2,5 milionu korun.