Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rodiče od miminka odběhli jen na patnáct minut: Krysy mu zatím sežraly půlku obličeje!

Rodiče miminko opustili na patnáct minut, krysy mu mezitím sežraly téměř celý obličej!
Rodiče miminko opustili na patnáct minut, krysy mu mezitím sežraly téměř celý obličej!  (Autor: kunming radio and tv station)
Autor: rc - 
13. prosince 2019
19:41

Rodiče pocházející z Číny nechali svou tříměsíční holčičku spát doma a odešli. Poté, co se vrátili zpět domů, aby dítě zkontrolovali, je čekal šok. Novorozence napadly krysy a sežraly mu téměř celý obličej!

Šokující případ se stal v čínské provincii Jün-nan. Matka tam nakrmila svou malou dcerku a uložila ji do postýlky. Zatímco tříměsíční holčička spala, rodiče asi na patnáct minut opustili byt a nechali ji tak bez dozoru. Když se vrátili, zůstali v šoku stát.

Zatímco byli pryč, miminko napadly krysy a sežraly mu téměř celý obličej! Rodiče podle informací britského deníku Daily Mail okamžitě dítě popadli a vzali ho do tamní nemocnice. Tamní personál nebyl však schopný tak rozsáhlá poranění ošetřit, tak musela rodina podniknout osmihodinovou cestu do hlavního města provincie Kchun-ming.

„Bylo tam víc než sto kousanců od zvířat. Bylo jich tam jednoduše strašně moc. Můžeme jen odhadovat. Její stav byl velice vážný,“ řekla o stavu holčičky lékařka Lou Fanová z nemocnice v Kchun-mingu. Krysy navíc dítěti ukously nos! „Pravá strana špičky nosu byla zcela ukousnuta a bylo vidět kost,“ uvedl doktor Henglong s tím, že ještě potrvá, než se dítěti poranění zhojí. 

europa ( 14. prosince 2019 07:24 )

Prima rodina, když mají doma krysy

eiben ( 13. prosince 2019 21:08 )

Vagino kolikrat jsi videl Zemana ozraleho? Ty hovado

vagin-analev ( 13. prosince 2019 19:57 )

A to chce ten ožrala eman i u nás. To je hnus.

Zobrazit celou diskusi