Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zásnuby nad kyblíkem křidélek dojaly internet: Vše je ale jinak!

Autor: ČTK, rc - 
9. listopadu 2019
08:55

Sociálními sítěmi se začalo šířit video, které bylo natočeno v jihoafrickém městě Johannesburg. Náhodný kolemjdoucí, který procházel kolem restaurace s rychlým občerstvením KFC, tam přes okno zachytil zásnuby páru! Video se rychle stalo hitem internetu, a lidé dokonce šťastným snoubencům začali posílat dary. 

Ve středu se na internetu objevilo video, v němž muž v řetězci rychlého občerstvení KFC pokleká před ženou a žádá ji o ruku. Video se rychle začalo šířit sociálními sítěmi a sdílela ho i společnost KFC na svém twitterovém účtu s žádostí,  aby jí uživatelé pomohli šťastný pár identifikovat, což se podařilo vcelku rychle. Pár byl podle informací TheSouthAfrican identifikován jako Hector Kansi a Nonhlanhla.

 

Desítky lidí dokonce snoubencům  zaslaly věcné i peněžité dary. Někteří uživatelé však posunuli celou záležitost o krok dál a začali snoubencům nabízet výpomoc či finanční podporu s nadcházející svatbou. Jeden jihoafrický zpěvák se nabídl, že na obřadu zazpívá, jedna z prémiových německých automobilových společností zase slíbila, že pár odveze na místo, kde budou trávit líbánky. Jedna kosmetička zase nabídla, že nevěstě udělá nehty.

Místní hudební časopis jim pak nabídl dvoustránkový prostor, na kterém mohou svůj milostný příběh vyprávět čtenářům. Další společnosti i jedinci nabízeli snoubencům vše možné od piva a nádobí po sportovní oblečení. Pár také obdržel finanční dary, jejichž hodnota v přepočtu dosahuje několika desítek tisíc korun. Podle informací BBC snoubenci všem dárcům poděkovali ve vyjádření, v němž také uvedli, že jsou ve skutečnosti sezdaní už od roku 2012. Manžel však nebyl spokojen se snubními prsteny, které v té době své snoubence pořídil.

Chtěl ji proto překvapit darem a jako místo si vybral právě restauraci rychlého občerstvení. "Děkujeme, Jižní Afriko. Vaše laskavost nás skutečně zahřála. Nikdy bychom si nedovedli představit, že by příběh naší lásky mohl zasáhnout tolik z vás," uvedl pár, který teď místní média označují za nejoblíbenější dvojici v Jihoafrické republice.

 

Josef124 ( 20. listopadu 2020 17:59 )

My jsme naše zásnuby s nikým nesdíleli. Přijde mi to dost zvláštní. Je to hodně osobní chvíle, tak nevidím důvod, proč bychom to měli sdílet se stovkou dalších lidí. Já jsem manželku požádal o ruku doma při večeři. Objednal jsem zásnubní prstýnek z https://www.sperky-prsteny.cz/ a jen co mi přišel, tak jsem to uskutečnil a naštěstí řekla ANO .

bre-burda ( 9. listopadu 2019 09:20 )

Užasné, jakými informacemi jsme zásobováni! Úplně to změnilo můj dosavadní život ...!

Zobrazit celou diskusi