Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Z práce chodila denně pěšky 20 km, dobrodinci se jí složili na auto

Autor: ekd - 
16. listopadu 2019
21:43

Když Darlene Quinnové (60) ze Severní Karolíny zastavil po cestě domů z kanceláře kolega, aby ji svezl, dozvěděl se, že nebohá žena chodí denně domů pěšky trasu dlouhou 20 km! Když muž zjistil, že už to tak dělá několik měsíců, protože se jí rozbilo auto, rozhodl se jí pomoci.

Na stránkách GoFundMe spustil kampaň, která měla za cíl vybrat 230 000 Kč, aby mohl Darlene koupit ojetý vůz. Cílové částky obětavý muž téměř dosáhl. Kolegové a neznámí štědří dárci nakonec věnovali na auto skoro 170 000 Kč. Když se to Quinnová dozvěděla, rozplakala se dojetím.

Nebývá úplně zvykem, že má člověk tak skvělé spolupracovníky, kteří v nesnázích zasáhnou a pomohou. Ale Darlene Quinnová by vás přesvědčila o opaku. Když jí kolegové ukázali její nové auto, málem omdlela štěstím.

Jakmile se její spolupracovníci z přepravní společnosti FedEx dopátrali toho, že žena má sice ráno do práce odvoz, po šichtě ale musí jít domů pěšky šílené množství kilometrů, snažili se ji vždy svézt. Darlenin kolega Josh Lewis se rozhodl, že to nestačí, a začal pro ni vybírat peníze na internetu, za něž pak koupil ojetý automobil. Minulý týden jej Quinnové daroval. Ženu si při tom natočil a toto video se okamžitě stalo virálním. Dojemný moment, kdy Darlene zjistí, co pro ni kolegové udělali, rozpláče i ty největší tvrďáky.

 

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi