Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zoufalá máma ukázala, co dokáže heroin: Ze syna udělal trosku za pouhých sedm měsíců

Autor: rc - 
21. října 2019
06:05

Na sociální síti se objevil dojemný příspěvek Jennifer Salfen-Tracyové, v němž žádá o pomoc při pátrání po nejstarším synovi Codym, který propadl heroinu a metamfetaminu a už několik týdnů o něm neslyšela. Jennifer zároveň k příspěvku přidala šokující fotografie Codyho, které dělí od sebe pouhých sedm měsíců. Na jedné z nich je usmívající se svalnatý mladík a na druhé z nich už jen vyhublá troska.

Máma Jennifer Salfen-Tracyová už pár týdnů neviděla svého syna Codyho Bishopa. Cody se rozhodl odejít z domova a žít po svém. Jediné, co věděla, že se nachází někde v Las Vegas. Začal však brát drogy a zoufalá máma neví, jak by mu mohla pomoci. Vytušila však sílu sociálních sítí, a tak na facebooku publikovala svůj příběh s nadějí, že ho někdo viděl a ví, jak se mu daří.

„Váhala jsem nad sdílením, ale hodně lidí se mě ptá, jak se věci mají, a tak cítím, že bych to měla sdílet. Dozvěděla jsem se, že mnoho lidí a rodin se vypořádávají se stejným zármutkem, ale prostě o tom nemluví. To je skutečný problém dnešního světa, potřebujeme se semknout,“ napsala v komentáři zoufalá Jennifer. K dojemnému příspěvku zároveň přiložila fotografie, které od sebe dělí pouhých sedm měsíců.

Na první z nich je vyfocen pěkný a usměvavý muž. Na druhé z nich je na kost vyhublý mladík bez jiskry. Člověk by jen stěží řekl, že na obou snímcích je vyfotografován stejný mladík. „Cody je stále bezdomovcem v Las Vegas a neslyšela jsem o něm celé týdny. Slyšet, jak špatně na tom je, je těžké, ale neslyšet o něm vůbec, je horší. Nevědomost ničí člověku spánek. Je těžké pochopit, jak jedinci, kteří mají rodiny a děti, které je potřebují, se rozhodnou pro takový život,“ dodala k příspěvku. Pod jejím příspěvkem se začaly hromadit komentáře, kam lidé psali, že si prošli či procházejí tím samým a cení si toho, že se nebála svůj příběh zveřejnit.

Netrvalo dlouho a Codyho díky jejímu příspěvku našli. Jennifer proto na facebooku založila skupinu Cesta k zotavení Codyho Bishopa, kam píše pokroky svého syna k tomu, aby se z drogové závislosti vyléčil a začal žít nový život bez drog. „Chci poděkovat těm, kteří s ním mluvili, a poděkovat vám za všechny modlitby. Toto není problém, kterému čelí moje rodina, ale téměř každý zná někoho, kdo je závislý na drogách,“ napsala do příspěvku Jennifer.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Kristyna Pultarova ( 13. listopadu 2019 00:05 )

Dajka davajka ses trochu vic mimo

jany ( 25. října 2019 13:45 )

asi tak nejak. kvuli cigaretam lidi nekradou, nevrazdi

jasnovidec01 ( 24. října 2019 23:28 )

Oxana Pavelkova ( 22. října 2019 00:29 )

Lidi není tě, co to prodávají.

Oxana Pavelkova ( 22. října 2019 00:27 )

Podekuje spoluobčance Tereze Hlůškove...

Zobrazit celou diskusi