Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Válka mezi milionářem Kantem a Margaridou pokračuje: Je to psychopatka, brání se Čech

Autor: DH - 
10. října 2019
05:15

Tenhle boj mezi českým milionářem Milošem Kantem a portugalskou hvězdou reality show asi nikdy neskončí. Poté, co Margarida obvinila svého expartnera, že je jí posedlý, vrací Čech úder. V rozhovoru pro portugalská média ženě na dálku doporučil, aby se šla léčit.

Válka mezi Milošem Kantem a Margaridou Aranhaovou probíhá na poli médií. Portugalka známá z reality show Love on Top Kanta uvedla, že je jí český milionář posedlý poté, co se rozešli a začali na sebe házet špínu. Čech s odpovědí nečekal dlouho a v televizi TV 7 Dias přišel s několika svými postřehy na osobu modelky a celebrity Aranhaové.

„Je paranoidní,“ prohlásil Kant s tím, že Margarida prý pomocí falešných účtů na sociální síti nahlásila každou fotografii, kterou milionář přidal a účet mu tak zřizovatelé zablokovali. „Požádala 127 tisíc svých sledujících, aby nahlásili můj instagramový účet jen kvůli fotografiím,“ řekl v televizi Kant. „Je to psychopatka,“ dodal. "Myslím, že by jí pomohlo, kdyby si zašla na psychiatrii, protože vypadá, že je mentálně nemocná, úplně ztratila kontakt s realitou."

Český milionář a majitel švýcarských nočních klubů Miloš Kant byl s portugalskou celebritou zasnoubený, když ji letos v květnu požádal o ruku na filmovém festivalu v Cannes. Po krátkém čase ale od románku ustoupilo a pár na sebe teď hází špínu. Čech tvrdí, že nechápe, proč je Margarida posedlá jeho sociálními sítěmi a fotkami. „Proč to dělá, nevím. Možná doufá, že ji vezmu zpět,“ uvedl Kant. „Je to na 200 % lhářka, měla by se za sebe stydět,“ uvedl k vyjádření Margaridy, že ji Kant pronásleduje.

MarekBadatel ( 25. ledna 2023 14:23 )

Lépe bych to nenapsal.

blamal ( 10. října 2019 12:40 )

No tu si nasel,slapotu. Vzdyt sam je to vekslak,ktery provozuje hampejz,tak co cekat? Svuj k svemu,ochutnal vlastni medicinu,dobre mu tak,hovadu hnusnymu.

Zobrazit celou diskusi