Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena pózovala s chobotnicí na obličeji: Pokousala ji, tak ji ze msty snědla

Autor: shp - 
9. října 2019
13:17

Strkat si chobotnici na obličej není zrovna dvakrát chytrý nápad. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Jamie Biscegliaová. Při rybaření nedaleko washingtonské Tacomy jeden z jejích kolegů chytil na prut chobotnici. Žena se pak nerozumně rozhodla, že se s ní vyfotí na tváři a snímek pošle do fotografické soutěže. Hlavonožec se však do ní zakousl a otrávil ji.

Poté, co rybářka spatřila, jak její kolega chytil malou chobotnici, rozhodla se, že se s ní vyfotí do soutěže. Mořské zvíře si strčila na obličej a začala se smát. Jenže během legrácek chobotnice zakousla svou zobákovitou čelist do tváře Jamie a dvakrát do ní vpustila svůj jed.

Tito hlavonožci tak totiž loví svou potravu, kterou jsou obvykle krabi, škeble a slávky. Žena se okamžitě začala kroutit v bolestech a snažila se zvíře z obličeje dostat pryč. I tento boj se podařilo vyfotit její kamarádce. Po několika bolestivých pokusech se rybářce podařilo hlavonožce sundat.

Rybářka: Zakousla do mě svůj zobák!

Zakousla svůj zobák do mé brady, pak povolila o kousek a udělala to znovu,“ popsala rybářka nezvyklou událost televizi Kiro. „Byla to opravdu intenzivní bolest a pořád to krvácelo. Krev mi tekla dlouhou dobu,“ dodala napadená žena, která si o útok hlavonožce vyloženě koledovala.

Podle odborníků šlo o mládě chobotnice velké nebo chobotnice červenavé. Pokousaná a jedem otrávená rybářka skončila následně v nemocnici. „Stále mě to bolí. Beru troje odlišná antibiotika. Lékaři řekli, že otoky se mohou objevovat a mizet po dobu několika měsíců,“ řekla Jamie.

Nebohá chobotnice se nakonec stala jejím jídlem. O netradiční zážitek se podělila na facebooku, kde napsala: „Wow! Nikdy bych nečekala tak úžasnou večeři. Miluji chobotnici.“ Že si mořský živočich vytrpěl před smrtí své, jí zřejmě jaksi nedošlo.

sigmae ( 9. října 2019 15:23 )

správně

porgy1 ( 9. října 2019 13:57 )

Takoví lidi jsou doslova odporní !

Lubomír Babáček ( 9. října 2019 13:56 )

Blbá kráva, neskutečně hloupá ženská, která nemá prážádnou úctu k přírodě a myslí si, že je něčím zajímavá, když si dá na svůj ksicht chobotnici. Takové patří dát mokrým hadrem přes rypák, aby se probrala z té své debility.

Zobrazit celou diskusi