Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nemám se za co stydět! Vzkázal primátor Jablonce, který se pochlubil nahou manželkou. Promluvil o naturismu

Autor: Jan Doležal, Ondřej Chaloupecký - 
3. srpna 2019
05:27

Těžký kalibr vytáhl na své voliče primátor Jablonce nad Nisou Milan Kroupa (45, ANO). Na sociální síti se pochlubil odvážnými fotkami své choti Marcely. Z jejího těla je vidět téměř vše.

Usměvavá blondýnka zakrývá na většině snímků své křivky červeným deštníkem, moc se jí to ale nedaří, nebo se o to spíš ani nesnaží. Nejenom jabloneckým voličům se tak naskýtá pohled i na to, co bývá vyhrazeno jen manželům. A je vidět, že půvabná instruktorka fitness si pózování před objektivem svého muže skutečně užívá.

Milujeme nahotu, říká politik

Erotické fotografie vznikly na letošní dovolené manželů Kroupových u Jaderského moře v Chorvatsku. „Jsme oba příznivci naturismu a do FKK kempu Valalta na Istrii jezdíme pravidelně každý rok. Je to pro nás osudové místo. Před deseti lety jsem tam manželku Marcelu požádal o ruku,“ řekl včera Blesku Milan Kroupa.

Jsem šťastný muž

Na tom, že snímky pověsil na internet, nevidí nic špatného. „Jsem šťastný muž. Mám úžasnou manželku, je to krásná žena a každý chlap by mně ji mohl závidět, nemám se za co stydět,“ dodal první muž Jablonce.

janikmirek ( 4. srpna 2019 10:48 )

No, tady se ukazuje, že intelekt pana primátora je velice nízký, což jen dokazuje chaos a nynější bordel na jablonecké radnici.Klasické vládnutí koblihářů na radni­cích­...a­maté­rismus a dojení peněz občanů pro svoji neschopnost řídit cokoliv...

illenne ( 4. srpna 2019 10:00 )

marlen52 Nejspíše si nemají co vyčítat, ona se ráda fotí jen v kůži a ten její je zase rád, že má co ukazovat . Ani jednomu z nich nedošlo, že je to docela nechutné. Tvrdit, že jsou v pohodě, protože jsou naturisté je jen přikrývka. Viděla jsem video ze svatby naturistů v zahraničí. Oba nazí ,svatebčané někteří také, bylo mi z toho špatně ještě druhý den . Pan primátor by se měl vzpamatovat, jinak je k smíchu už nyní a ta jeho také.

homoerectus ( 4. srpna 2019 09:47 )

Žádný pas, zezadu to vypadá jak tlustý chlap. Na chlubení tu toho moc není.

ingmarie ( 3. srpna 2019 22:36 )

Zřejmě kampaň ANO v Jablonci už začala Starostova Máca a její holá řiť hezky česky

sukin-sa-vracia ( 3. srpna 2019 22:27 )

Faltýnek je též pěknej úchylák...jak se choval ve Varech

Zobrazit celou diskusi