Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodiče pojmenovali syna Google a doufají, že bude užitečný jako vyhledávač

Autor: shp - 
28. června 2019
16:42

Seznamte se, prosím. Tento malý prďola se jmenuje, no, Google. Nejde o žádný žert, ale holou pravdu. Miminko z Indonésie rodiče takto pojmenovali, aby až jednou vyroste, bylo stejně užitečné jako známý vyhledávač.

Maminka Ella Karinová (27) a manžel Andi Cahya (31) přivítali svého synka již loni v listopadu, ale z daleké Indonésie se zpráva rozšířila do celého světa až nyní. Otec roztomilého chlapce začal zvažovat, že svého potomka pojmenuje po nějaké technologii nebo technologické společnosti, když byla jeho partnerka v sedmém měsíci těhotenství.

Mohl se jmenovat Windows nebo iPhone

Zvažoval jsem další jména jako Windows, iPhone, Microsoft a iOS mimo jiné, stejně jako tradiční jména Albar, Dirgantara a Putra,“ prohlásil muž žijící s rodinou ve velkoměstě Bekasi podle Mirroru. Když se ale chlapeček narodil, byl si jistý, že chce, aby se jmenoval Google. Trval také na tom, že nebude mít žádné příjmení, jinak by byla zničena esence jména.

Stane se z něj jednou vůdce, doufá otec

Pomůže tak hodně lidem a bude užitečný pro ostatní. Doufám, že se z něj jednou stane vůdce mnoha lidí,“ chlubil se Andi prý svému otci. Přiznal však, že jeho příbuzní včetně Elly nebyli z volby jména úplně nadšení. Když se matky hocha ptali, jak se jmenuje, odpovídala prý raději „chlapeček,“ než aby řekla pravdu. Nakonec se s tím ale smířila.

Zobrazit celou diskusi