Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž (28) otěhotněl a porodil syna: Kojit ho už ale nemůže

Autor: DH - 
6. března 2019
18:50

Že muž nemůže na svět přivést dítě? To zkuste říct osmadvacetiletému Wyleymu z amerického Texasu, který už sedm let prochází procesem změny pohlaví ze ženy na muže. I přes to, že mu lékaři tvrdili, že otěhotnět nemůže, ale před půl rokem porodil syna. Prožil si při tom své.  Během náročných devíti měsíců byl terčem posměchu pro celé okolí.

Texasan Wyley Simpson (28) porodil v září 2018, když se mu podařilo otěhotnět v únoru téhož roku s jeho dlouholetým partnerem Stephemem (28). Na svět muž přivedl zdravého, přibližně tříapůlkilového, chlapečka Rowana. Porod mu prý přinesl mnoho radosti, ale také strastí.

„Byl to krásný pocit, být hoden toho nosit Rowana v břiše, cítit, jak mě kope,  a chodit s ním na ultrazvuky, ale pro mě jako osobu to bylo něco, v čem jsem už poté dále nemohl pokračovat,“ řekl Wyley americkým médiím s tím, že by už další dítě nechtěl.

„Jsem ale šťastný, že jsem si prošel něčím tak skvělým a přirozeným, jako je porod mého vlastního dítěte, což rozhodně pomohlo i našemu vztahu. Já a Stephen jsme si teď ještě blíže,“ doplnil.

Wyley se narodil jako dívka, ale během svého života zjistil, že se vnitřně cítí být mužem. Od jedenadvaceti let prodělal několik operací, při kterých mu byla odebrána prsa. Proto nebude moci kojit. Po celou dobu bral silné mužské hormony a chystal se na změnu pohlavních orgánů, při kterých by mu byla odebrána vagína a vymodelován penis. Lékaři ho ujišťovali, že díky tomu, že už delší dobu nemenstruoval, nemůže otěhotnět, ale evidentně se spletli. Malému Rowanovi, který má dva biologické otce, je nyní půl roku.

꧁ SadGachaVivien ꧂ ( 25. března 2021 10:21 )

Utratit tebe že nedokážeš někoho respektovat.
Chtěla bych vidět tebe.
Určitě to říká nějaké malé dítě co nemá rozum.

꧁ SadGachaVivien ꧂ ( 25. března 2021 10:19 )

Ty to nemáš v hlavě v pořádku...

꧁ SadGachaVivien ꧂ ( 25. března 2021 10:18 )

Jako ty

milan59 ( 7. března 2019 09:21 )

 Hahahaha než něco Blesku zveřejníš,ujisti se že to nejníí fake protože stačí si prohlídnout fotky a je jasné že je to blaf !!! Na jedné fotce má tetování na pravé straně a s dítětem má tetování na levé straně.A ještě je zkreslené jeho tělo !!! Je to hnus velebnosti !!!

Ford Henry ( 7. března 2019 08:26 )

Tohle nějak transky nevysvětluje. Ženská se vydává za chlapa ale peleší se chlapem a rodí děcka. Tedy se chová jak normální ženská . Což popírá transky protože by měla fungovat jak chlap.

Zobrazit celou diskusi