Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přítelkyně Petra Hübela (†24) ukázala novou lásku: Seslal mi ho z nebe, myslí si

13. června 2018
18:34

Před tři čtvrtě rokem přišla o milovaného partnera, kterého dlouhé měsíce podporovala v jeho úporném boji s rakovinou. Simona je nyní po dlouhé době opět šťastná. Může za to její nový přítel, kterého představila na sociálních sítích. A dívka tvrdí, že jí ho nejspíš poslal sám Petr (†24) z nebe.

„Představuji Vám mého nového přítele aneb odhalení tajemného stínu – i když on je pro mě spíše světlem než stínem. Pro někoho brzy, pro jiné už včera bylo pozdě, ale víte co? TEĎ. Pro mě je ten správný čas právě teď. Ne proto, že bych si to tak naplánovala, ale proto, že to přišlo, no a tak jsem to přijala..., protože to tak cítím,“ připsala dívka ke šťastnému snímku se svým novým přítelem, fotbalistou Tonnym.

Simona byla po boku svého bývalého přítele Petra Hübela (†24) až do poslední chvíle. Mladík, který trpěl zákeřnou rakovinou, dokonce odjel za šamany v Peru, aby ho vyléčili. Petr bojoval do posledního dechu, 26. září ale bohužel zemřel, jen pár dní po svých 24. narozeninách.

Někteří Simoně ale zřejmě vyčítají, že se tři čtvrtě roku po tragédii pochlubila novým vztahem. „Kdybychom si s Peťkem vyměnili role se vším všudy, věřím, že by nyní jednal podobně jako já. On byl vždy spíše »týmový hráč« a stál si za tím, že jsme stvořeni proto, abychom žili v páru. Já sama bych mu tam z nebe poslala princeznu, která by pro něj udělala po tom všem první poslední, hlavně aby byl šťastný. Stejně jako to on udělal teď pro mě. Ten muž mě dělá šťastnou,“ vzkázala všem. 

Jak ale už předtím uvedla, na osudovou lásku s Petrem nikdy nezapomene a bude ho nosit až do smrt v srdci. Kvůli tragédii ale nemůže přestat žít. „Měli bychom se přestat soustředit na to, co nemáme, a zaměřit se na to, co máme a můžeme mít. Na to jaké sny si chceme plnit. Minulost nezměníme, proto by neměla patřit mezi naše sny – a už vůbec ne nás v nich brzdit,“ vysvětlila. „Proto se jí nenechme pohltit, buďme za ni vděční, udělala nás silnější. Otevřme svá srdce a přijímejme ty nové dary a hrdiny,“ dodala na adresu svého nového přítele.

Video: Rozloučení s Petrem Hübelem: Přátelé a známí plnili jeho poslední přání a přišli v duhových barvách.

Video  Přátelé a známí Petra Hübla splnili jeho poslední přání, na rozloučení do brněnského krematoria přišli v duhových barvách. Nechyběly balónky a bublinky.  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

Brnooo ( 14. června 2018 11:01 )

Nevím ve kterém století žijete, ale "takové" fotky se dnes běžně publikují, publikoval je dokonce i sám "Pepa". A publikoval nejen fotky, ale i střípky ze svého soukromí a léčky. Hádám ale, že jej nejen neznal, ale za jeho života a boje s nemocí ani nesledoval a nic od něj nečetl.

rbwtrnava ( 14. června 2018 08:28 )

vidite ako tie spiny hned vedia prevliect kabat. Ale aj tak tomu celemu nechapem. Koho nejaky Pepa zaujima, koho pre Boha zaujima tato nana a co mi vobec neberie je, ze Plesk ju este publikuje. Na jej ociach z fotiek s tym prvym pepanom bolo jasne vidiet, ze je v nej nieco zvratene, ved normalny clovek si hentake fotky nielen ze nerobi, ale ich ani nepublikuje.. ale myslim, ze jej je to cele uplne jedno a len tak sa vezie zivotom na ucet druhych. Toto je jedina sprava, na ktoru som reagoval na stranke Blesku, lebo v tej zenskej je nieco zvratene a treba na to poukazat. Cely obsah Blesku teda stoji za....

Zobrazit celou diskusi