Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr Hübel posílá přítelkyni znamení ze záhrobí? Tajemný vzkaz v televizi a peříčko z nebe

Autor: aba - 
3. října 2017
05:01

Petr Hübel před týdnem prohrál svůj boj se zákeřnou rakovinou. Čtyřiadvacetiletému mladíkovi nakonec nepomohla ani léčba u šamanů v Peru. Jeho přítelkyně po něm truchlí a věří, že jí Peťko, jak mu říká, posílá znamení z onoho světa.

Petr byl velký bojovník, který se se smrtí v tak mladém věku nechtěl smířit. Když mu lékaři diagnostikovali Non-Hodgkinův lymfom a západní medicína měsíce nezabírala, vypravil se až do Peru, kde vyhledal šamana. Ani ten mu ale nedokázal pomoci a Petr minulý týden zemřel.

Na jeho cestovatelském blogu se objevil poslední příspěvek od jeho přítelkyně Simony, která po jeho smrti popisovala své pocity, jak moc těžké je pro ni smířit se s jeho smrtí. Ačkoliv tvrdila, že si dá od sociálních sítí pauzu, přeci jen se ještě přihlásila na Instagram, kde sdílela video s popisem o tom, že jí Petr posílá vzkazy z nebe.

Na videu je televizní obrazovka, vysílání televize Óčko. Do vysílání mohou posluchači posílat vzkazy a vyznání „miluji tě, Simonko“ se objevilo přesně ve chvíli, kdy hrála jejich oblíbená písnička. A nejen tuhle náhodu bere Simona jako znamení od svého přítele.

„Prvně si přes noc pohrál s datem na události svého rozloučení, díky kterému jsem přišla na to, že chce být rozprášen na Santorini. Potom mi schovával věci... mobil a hřebínek, který mi kdysi daroval. Když jsem venčila pejska, tak jsem koukala na nebe a zeptala se: ‚Kdepak asi jsi, Peťko?‘ Otočím se a na zem padá peříčko = andělé/Peťko. 4. znamení, jako by mě v noci někdo držel za ruku a cítila jsem, že nejsem sama. No a 5. je tohle,“ popisuje na svém Instagramu.

Video  Zemřel Petr Hübel (†24): S rakovinou jel bojovat až k šamanům do Peru.  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

Takové situace jí pomáhají, aby se vyrovnala s velkou ztrátou a měla pocit, že je Petr vždycky s ní. „Cítím se lépe, protože vím, že mě hlídá a tam nahoře v nebíčku mi drží místo,“ uzavírá Simona.


balcarova3 ( 6. listopadu 2017 08:13 )

ubožžáku!! jen doufej že nebudeš nikdy v situaci kdy Ti bude před očima odcházet milovaná bytost....

sores ( 3. října 2017 15:18 )

Nevěřím na nic! Ale, že je něco mezi nebem a zemí si myslím že není daleko od pravdy!

Arcibaldos ( 3. října 2017 13:06 )

Ano😄😄😄

Arcibaldos ( 3. října 2017 12:59 )

Nemel zadny podil, podstoupil chemo, ozarovani, chtel vyzkouset neco co ho tady necha dele prezit. To ze mel smrtelnou rakovinu. Bohuzel, ale byl bojovnik. Takze zadne ze mel na sve smrti svuj podil😡

Arcibaldos ( 3. října 2017 12:57 )

 Lesni vila samecek: muj nazor👍🏼👍🏼👍🏼

Zobrazit celou diskusi