Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Největší tříska světa! Ivan se na paraglidu zřítil do lesa a napíchl se na strom

Autor: shp - 
4. června 2018
11:34

Pohled na takové zranění se nevidí každý den, což přiznali i otrlí běloruští lékaři zvyklí na ledascos. Třeba na útoky medvědů či nejrůznější opilecké bitky pod vlivem silné vodky. Paraglidista Ivan Krasouski (36) se snášel na svém kluzáku k zemi, ale skončil ve stromu. Přesněji řečeno: strom skončil v něm.

K bolestivému a krvavému incidentu došlo nedaleko běloruské vesničky Lošiny, která se nalézá poblíž hlavního města Minsk. Ivan se při neúspěšném přistání nabodl na větev či spíše na pořádné poleno. Šok ze zranění byl zpočátku tak velký, že si paraglidista ani neuvědomil, co se stalo.

Myslel jsem si: Cítím se tak lehký, všechno je v pořádku. Postavil jsem se a chtěl jsem jít, ale něco mě drželo zpátky. Podíval jsem se a měl jsem v sobě obří poleno. Roztrhnul jsem si tričko a byla tam větev široká jako meloun,“ vypověděl Ivan podle Daily Mailu. Když ho viděli první zachránci, zděsili se.

Spousta lidí za mnou přišla. Říkal jsem jim: Vyndejte tu třísku, ale oni odpověděli: Ne, jsi šílený? Když ji vyndáme, vykrvácíš k smrti,“ vzpomíná Ivan. On však vtipkoval a odkázal na populární postavu od Marvelu: „Já jsem Groot.“ Záchrana nakonec přišla v nemocnici.

Ivanovi lékaři odstranili větev z těla a zastavili krvácení. Běloruský muž přežil, ale nadosmrti bude mít jizvu obří velikosti a pravděpodobně i omezenou pohyblivost ruky. S paraglidingem však Ivan přestat nechce. A z celé události má doteď legraci.

Pozor, fotografie jsou brutální a krvavé povahy. Pouze od 18 let!

kombucha ( 4. června 2018 15:35 )

Statečnej jak Meresjev...

Zobrazit celou diskusi