Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tvář šelmou rozsápané Naděždy: Toto je ošetřovatelka, kterou v zoo potrhal tygr

Autor: shp - 
7. listopadu 2017
19:08

To je ona. Naděžda Srivastava (44) byla identifikována jako ošetřovatelka, která šla v Kaliningradské zoo nakrmit tygry, což kvůli nezavřeným dveřím skončilo tragédií. Jedna z šelem ji napadla a brutálně potrhala. Žena skončila s vážnými zraněními.

Pěkná, oblíbená a dobrosrdečná. Naděžda doplatila na to, že v ruské zoo zapomněla pořádně dovřít dveře, a když přinesla tygrům jejich masovou pochoutku, samec Tajfun ji napadl. Začal jí drápat tělo, až ošetřovatelka křičela o život.

Naštěstí pomoc přišla záhy. Z bolestivého a krvavého sevření ji zachránili návštěvníci zoo. Po tygrovi házeli kameny i židle a stoly z nedalekého občerstvení. Naděžda se poté byla schopna odebrat do bezpečí.

Jenže mezitím ji tygr podrápal, potrhal a způsobil jí vážná zranění. Z těch se Naděžda dosud vzpamatovává v nemocnici. Moc dobře ale ví, že si za vše může sama. Ona porušila bezpečnostní předpisy a pravidla porušila.

Zraněná zaměstnankyně byla přepravena do místní nemocnice,“ řekl mluvčí zoologické zahrady. „Její zdravotní stav je stabilizován. Není ohrožena na životě. Podle dostupných informací porušila bezpečnostní předpisy,“ prohlásil mluvčí zoo.

Tygří kuriozita:

Zobrazit celou diskusi