Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pár vyhodili z letadla Emirates mířícím do Dubaje: Kvůli menstruaci!

Beth Evans (24) a Josh Moran (26) byli vyhozeni z letadla, protože mladá žena dostala menstruační bolesti.
Beth Evans (24) a Josh Moran (26) byli vyhozeni z letadla, protože mladá žena dostala menstruační bolesti.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
20. února 2018
19:19

Měla to být vysněná cesta do Dubaje, nakonec to bylo hotové peklo. Britský pár Beth Evans (24) a Josh Moran (26) byl na letišti v Birminghamu vyhozen ze stroje aerolinek Emirates ještě před odletem. Beth se totiž udělalo špatně z menstruace.

Zamilovaná dvojice tvrdí, že ji zaslechla zvídavá stevardka, když Beth říkala Joshovi, že má menstruační bolesti. Poté jí začala nepříjemně vyzpovídávat.

Být vykopnuti z letu kvůli menstruačním bolestem, to je šílenství. Beth skončila v slzách, když ji pokládala letuška otázky,“ řekl Josh, který pracuje jako kadeřník, webu The Sun.

Je to trapné vysvětlovat věci ohledně menstruačních bolestí. Nemuseli se přitom o ni starat. Oni ale kontaktovali lékaře s tím, že Beth nemůže letět,“ dodal mladý muž.

Pasažér upozornil posádku, že trpí bolestmi a není jí dobře. Kapitán se rozhodl, že zavolá lékařskou pomoc, která ji bude poskytnuta mimo letadlo,“ prohlásil mluvčí aerolinek Emirates.

Pár nakonec musel zaplatit v přepočtu dalších 7 tisíc korun, aby mohl do Dubaje odletět. Žádnou slevu nebo náhradu aerolinky zamilované dvojici nenabídnuly.

VIDEO: Nová léčba menstruačních bolestí - elektrošoky

Video  Nová léčba ve světě menstruační bolesti. Zkuste elektrošoky!  - youtube.com
Video se připravuje ...

kombucha ( 21. února 2018 07:04 )

Kuniksichte a teď si představ.že bys měl zaražený prdy a oni tě vyšoupli z letadla

Xeen ( 21. února 2018 05:48 )

V prvé řadě letěli do špatné země. Menstruující žena je pro ně nečistá bytost na úrovni psa. Zbytek byl jen záminka, aby vážení zákazníci a piloti Emirates nemuseli sdílet letadlo s "menstruující podřadnou špínou", která neví kde je její místo.

stanza1751 ( 21. února 2018 00:36 )

Tolik prolité krve, a žádné úmrtí....

alumno ( 20. února 2018 23:07 )

Kuní ksichte, kdybyste byl žena, věděl byste, že žena pozná menstruační bolesti od jiných, vždyť menstruujeme každý měsíc, to by bylo smutné, kdybychom to nerozeznaly. Je to úplně jiná bolest, než jsou bolesti z nachlazení, střevní nebo žaludeční problémy, slepák apod. Rozhodně to poznáme s větší jistotou, než lékař prohmátnutím břicha.

kuniksicht ( 20. února 2018 22:01 )

celkem debilni nadpis......je uplne jedno, zda mela bolesti menstruacni ci jakkekoliv jine. kapitan letadla rozhodl spravne. on neni lekar aby rozhodoval, co bolesti zpusobuje. mohla to byt nejaka nahla brisni udalost a co by ve vzuchu s takovym pacientem delal. resit mezipristani, zdrzeni letu a podobne je urcite slozitejsi, nakladnejsi nez zenu stezujici si na bolesti vyloucit z prepravy.

Zobrazit celou diskusi