Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Holčička (†5) ze srdcervoucí fotografie s dědečkem zemřela: Rakovina jí nedala šanci

Autor: shp - 
17. ledna 2018
14:34

Boj s rakovinou vyhrát nemohla. Stejně jako jejímu dědečkovi Seanu Petersonovi i malé Braylynn Lawhon (†5) lékaři diagnostikovali nevyléčitelnou podobu zákeřné nemoci. Svět obletělo srdcervoucí foto obou umírajících, které zvěčnila matka dívenky Ally Parker. Nyní došlo na nejhorší, malá holčička zemřela.

Malé Braylynn z Floridy lékaři diagnostikovali difúzní gliom mozkového kmene. Jde o jednu z nejzákeřnějších forem rakoviny, která je bohužel neléčitelná. Rodina tak mohla čekat jenom na nejhorší. Děda dívky umírá na onemocnění motorických neuronů, které je taktéž nevyléčitelné.

Utrpení, které Braylynn prožívala, je nyní u konce. Rakovina si vyžádala její život. „Naše sladká Braylynn, naše princezna bojovnice, získala své blyštivě růžová andělská křídla o dnes večer. Její přezdívka byla princezna Bel a dokázala rozjasnit každou místnost,“ napsala na Facebook její rodina.

Rodina vybírala na dárcovském webu peníze na experimentální léčbu. Ty budou nyní poskytnuty rodinám, jejichž děti trpí taktéž difúzním gliomem mozkového kmene. „Byla to princezna se silou válečnice a nikdy na ni nezapomeneme,“ dodala rodina v prohlášení. Dědovi přitom už také moc času nezbývá…

VIDEO - Česká dívka Lenka (10) bojuje s rakovinou

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi