Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Umírající dívka (†5), která zažila svatbu snů: Podlehla zákeřné rakovině

Autor: shp - 
7. července 2017
19:23

Umírající dívenka Eileidh Paterson ze skotského Forresu si v pouhých pěti letech splnila své životní přání. Holčička trpící nevyléčitelnou formou rakoviny se „provdala“ za svého milovaného kamaráda Harrisona Griera (6), do něhož byla zakoukaná. Rodiče jim připravili svatbu snů. Dívenka nyní zákeřné nemoci bohužel podlehla.

Eileidh trpěla neroblastomem. Jde o mimolebeční pevný nádor, který se tvoří v dětském věku. Protože rodiče věděli, že s nimi jejich milovaná dcerka nebude dlouho, rozhodli se jí splnit seznam jejich přání. Na prvním místě nebylo nic jiného než svatba s Harrisonem.

„Ti dva měli vždycky mezi sebou kouzelné pouto. Harrison vždycky říkal, že ji miluje a chce si ji vzít. Přitom nemá moc rád hry, na které se musí nějak strojit, ale Eileidh ho pokaždé dokáže přesvědčit,“ popsala pro britský Mirror maminka Harrisona Stefanie Grier (29).

Na roztomilé dětské svatbě byla i spousta superhrdinů. I když šlo o veselou událost, někteří přítomní jenom těžce zadržovali slzy. „Byla hrozně vyčerpaná, ale během obřadu z ní byla úplně jiná holčička,“ dodala maminka. Nyní musela všem, kteří dívence drželi palce, oznámit smutnou zprávu.

„S velmi, velmi těžkým srdcem vám chci oznámit, že Eileidh se stala andílkem v 11:45 dopoledne v sobotu 1. července,“ napsala maminka na Facebooku. I když už svou milovanou dcerušku nikdy neobejme, na srdci ji musí hřát, že ji splnila její největší přání.

Podívejte se na případ Leničky (10) z Česka: 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jany ( 7. července 2017 20:31 )

to je dost uchylny. svatba je prece jen dosti o vztahu muze a zeny, o sexu a o slibech do dlouhe budoucnosti

spania ( 7. července 2017 20:03 )

Je to zvláštní chystat svatbu 5-ti leté holčičce,ale pokud jí to udělalo radost,tak je to moc hezké,že to pro ni udělali.A jak je vidět,užívali si to všichni.Aspoň holčička odešla do nebe šťastná...

Monikay ( 7. července 2017 19:44 )

Chudák holčička. Mně se to líbilo, co pro ni udělali.

Zobrazit celou diskusi