Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Z mých nohou vylézají jehly a hřebíky. Bylo jich už 70, naříká žena

Autor: shp - 
7. listopadu 2017
22:32

Jehly, hřebíky a špendlíky vylézají z mých nohou, naříká Indka Anusuiya Devi (35) z malé vesnice. Lékaři jí již odstranili z těla 70 takových předmětů. I když žena tvrdí, že neví, jak se jí do těla dostaly, doktoři se shodují, že si je do těla musela zapíchnout sama.

Má problémy s chozením i stáním. Ostré předměty v jejích dolních končetinách způsobují velké bolesti. „Mám tyto problémy už pět let. Jehly prostě vycházejí z mých nohou. Nemám proto žádné vysvětlení. Nemám nejmenší ponětí, jak se tam dostaly. Jsem v neustálých bolestech,“ prohlásila sama Anusuiya.

Lékaři jsou přesvědčeni, že si je žena vpichuje do nohou sama. Jde podle nich o extrémní a netradiční případ sebepoškozování. „Doktoři říkají, že je to nějaká nemoc, ale nezdá se, že by tomu rozuměli. Já jenom chci, aby mi pomohli. Jsem každý den v bolestech, chci to zastavit,“ dodává Indka.

Přišla k nám ve velkých bolestech. Udělali jsme rentgeny a našli 70 různých předmětů pod jejími koleny. Z lékařského hlediska není možné, aby se takové předměty vytvořily v lidském těle. Podezříváme ji proto ze sebepoškozování,“ prohlásil lékař Naresh Vishal, který je specialistou na chirurgii.

Podívejte se na boj krásky se zákeřnou nemocí. Žena měla skončit na vozíku:

agfor ( 8. listopadu 2017 13:36 )

Tyhle netáhla budou dělat všechno možné, aby nemuseli do práce a zviditelnili se.

Sabi12 ( 8. listopadu 2017 10:40 )

Koho to do frasa zaujima? bože do čoho si dušu dal?

diskutujici ( 8. listopadu 2017 10:14 )

Jo, asi jak nekterym nejmenovanych ukradnou radiatory kdyz spi.

prycsnima ( 7. listopadu 2017 23:17 )

 Ďete už s těma asijatama do gindy.hnusný sou jak pr del.

Zobrazit celou diskusi