Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Paroubek o exmanželkách: Zuzana je na vozíčku, Petra se teď snaží. A proč užívá jed?

Autor: amb - 
15. dubna 2024
11:45

V pořadu Expresu PoliTikTok se expremiér Jiří Paroubek rozmluvil o svém zdraví a vztahu s bývalými ženami. Zdravotní trable podle něj až zázračně ustoupily, pomohl mu mimo jiné jed z modrého škorpiona. Později se rozpovídal o nevydařených manželstvích. „Byli jsme spolu 28 let, tak by bylo nevkusné, kdybych se o ni teď tu a tam nepostaral,“ řekl o Zuzaně Paroubkové, která je teď na vozíčku a kterou opustil kvůli Petře. S tou se nyní dělí o psy. A jak to má s Gábinou, kterou si vzal loni na podzim?

„Měl jsem nějaké zdravotní trable v posledním roce a ty se vyřešily až zázračně, takže vlastně v tuhle chvíli nic vážného nemám, takže se můžu věnovat prakticky čemukoliv,“ popsal poslední měsíce Paroubek. Specifikovat své problémy nechtěl, spekulovalo se však o rakovině. Co mu bývalému předsedovi tehdy ještě ČSSD pomohlo?

Využil prý kombinaci péče českých lékařů, čínské medicíny, a dokonce i kubánské medicíny. „To jsou kapky z jedu modrého škorpiona,“ uvedl s tím, že se jed navzdory americkým sankcím uvaleným na Kubu používá i na některých klinikách v USA. „Chutná to, asi jako když máte nějakou ostřejší pastu na zuby,“ přoblížil proceduru.

Kromě čínského cvičení Čchi-kung a Chuej-čchun-kung se podle svých slov udržuje v kondici i životosprávou. „Dlouhé měsíce prakticky už nepiju alkohol. Někdy si dám třeba skleničku vína, když už je to nutné, toho frťana jsem si nedal ani nepamatuju, i když byly příležitosti,“ řekl a zavzpomínal na návštěvu Číny, kde měli dobré rýžové víno. Následně se rozpovídal o vztahu s bývalými manželkami Zuzanou a Petrou i současnou ženou Gabrielou.

Dvakrát týdně u první ženy Zuzany 

Blízký si je Paroubek s první bývalou ženou Zuzanou, přestože to podle jeho slov nějaký čas trvalo. „V současné době spolu právě děláme dvakrát týdně francouzštinu,“ rozmluvil se o detailech.

„Dá se říct, že si spolu rozumíme. Byli jsme spolu 28 let, tak by bylo nevkusné, kdybych se o ni teď tu a tam nepostaral, když něco potřebuje. A samozřejmě ona není tak úplně mobilní, jezdí na vozíčku, takže potřebuje tu pomoc, ale pořád je v dobré formě a já jsem tomu rád, že se vidíme tu a tam,“ řekl. Zuzana měla v minulosti problémy s páteří.

Paroubkovi porodila syna Jiřího. „Bohužel měl v minulosti často vlastní hlavu k vlastní škodě,“ sdělil o svém jmenovci expremiér. 

„Nemusím se snažit tolik jako Petra“

S další exmanželkou Petrou se nyní dělí o psy. Sám má fenku Amy a dalšího pejska má jeho dcera Margarita. Oba psi jsou na sebe zvyklí, proto i Paroubkovu Amy přebírá někdy jeho exmanželka. „Myslím, že teď Petra se snaží a já se také snažím, i když se nemusím snažit tolik, protože já jsem smířlivý člověk,“ uvedl Paroubek. „Takže ty vztahy jsou, řekl bych, normální. Hlavně nás spojuje ten zájem o dceru,“ dodal.

Dceru by rád viděl častěji a častěji by chtěl ovlivňovat i její život. „Ale nějak k tomu nedochází,“ uvedl s tím, že Margarita většinou o víkendech jezdí po závodech v plavání. A když už má dcera čas, musí se učit. Na to, že je v osmé třídě, má ale jedničky.

„Já jsem byl spokojený vždycky v každém manželství. Jiná věc je samozřejmě, jestli byly spokojené ty manželky, ale myslím že většinu času také. Takže v jednom manželství jsem vydržel 28 let, v jednom 10 let a teď vztah s Gábinou, jestli je 6 let tuším, ale známe se vlastně 20 let, ne sice tak blízce, ale věděli jsme o sobě,“ doplnil ješt Paroubek. 

S Gábinou se dal dohromady, když Petra „vzala roha“ 

„Myslím si že je to klidná žena, chytrá žena, která také dovede projevit i svůj názor,“ popsal svou současnou ženu Gabrielu. Vztah se podle něj vyvíjel postupně. „Když Petra takříkajíc ode mě odešla – já říkám většinou, že vzala roha, tak jsem hledal vhodnější výraz – tak jsme se dali dohromady,“ sdělil.

Mezi Vánoci a Novým rokem chtěli vyjet na svatební cestu, oba ale přepadla těsně přes Štědrým dnem viróza a plány museli zrušit. „Mně ta viróza většinou trvá tak den, takže je to škoda, ale toho 23. prosince jsem se cítil tak, že jsem věděl, že bych těch 300 kilometrů do Vídně asi nebyl schopen absolvovat autem, takže jsme to zrušili,“ popsal. Přitom měli i lístky na představení ve Volksoper. Na dovolenou se tak dostanou až na přelomu června a července, kdy jako každý rok míří do Francie.

Video  Paroubek po soudu s Petrou: Snad zase uvidím dceru! Už čekám na rozsudek!  - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Lomikel ( 16. dubna 2024 14:12 )

Paroubek a jeho ženy potvrzují jednu starou hlášku:
"Proč je všude vidět tolik krásnejch ženskejch??"
"Protože ty vošklivý jsme si vzali a máme je doma"

Rose Haupt ( 15. dubna 2024 18:27 )

Souhlasím, taky tomu nerozumím. Skoro denně tady adorují šmejda za šmejdem. Asi má pan Daniel Častvaj (dle jeho vlastních slov pro Seznam je to on, kdo zodpovídá za veškeré články v Křetinského vydavatelství) nějakou úchylku pro lidi tohoto ražení. Nebo si myslí, že většina lidí asi ztratila paměť či co? 🙄

Barbora Kinska ( 15. dubna 2024 16:00 )

😆😆😆

Barbora Kinska ( 15. dubna 2024 15:59 )

Chce se mi rvat, ze napric historii lidstva vzdycky zvitezi *** a lhar. Takze Topola zvou jako VIP hosta na setkani s Billem Clintonem, Necase se ptaji na nazor, very funny…a tenhle zlodejskej pingl z RaJe 1 konzumuje jed z modreho skorpiona, kvuli takovymu s…i, chcipne stir. X ta politicka strana, Kockovi…A ted se ptam redakce, proc temhle zmetkum vubec davate prostor?!😡

.tg.bb ( 15. dubna 2024 15:18 )

Alespoň ho doučuje francouzštinu na románech D. du Maurier v originále 😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa