Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zdrcená „knížecí ramlice“: Úmrtí Karla nezvládám! Na pohřeb půjdu, i když mě tam nechtějí

Autor: ver - 
5. prosince 2023
17:11

Jana „Ramlice“ Vopěnková se dostala do povědomí veřejnosti především jako přítelkyně nedávno zesnulého exministra zahraničí Karla Schwarzenberga. Po politikově boku se objevovala v roce 2013, kdy ho dokonce doprovodila na slavnostní předávání hudebních cen Český slavík. V úterý poprvé od Schwarzenbergova skonu promluvila k médiím a sdělila, že na jeho pohřeb se chystá i přesto, že si to rodina a spolupracovníci bývalého politika nepřejí. 

Vopěnková dlouho nechtěla o Schwarzenbergově odchodu mluvit. S knížetem totiž zůstali dobří přátelé i po jejich rozchodu a jeho skon ji silně zasáhl. „Mluvila jsem s ním dva dny před tím, než se to stalo. Říkal mi, že je na tom prostě líp a pak najednou umřel... Já to prostě nezvládám. Jak mi asi je? Jsem úplně zdrcená. Já nechci otevírat ani instagram, ani facebook nechci otevírat, já to všechno zruším,“ řekla Vopěnková pro server Prima Ženy

Poslední rozloučení se Schwarzenbergem se bude konat ve svatovítské katedrále v sobotu 9. prosince. „Oni nechtějí, abych tam šla. Spolupracovníci a rodina to nechtějí... Já bych ale chtěla jít na ten pohřeb, protože mě to všechno strašně moc mrzí... Bude mi dlouho trvat, než se z toho dostanu,“ řekla Vopěnková. „Oni se bojí, že z toho bude asi zase haló, že tam přijdu a budu mluvit, co jsem všechno s ním zažila. Ale já tam půjdu,“ dodala. 

„Vy to nikdo nechápete, jaký to je. Měla jsem ho ráda, milovala jsem ho, je to pro mě strašně těžké. Bude to teď bez něj hrozně těžký. Já teď čtu ty články, co se o něm píšou. On mi vždy říkal „Milostivá“ a já... Byl to tak blízký člověk,“ popsala svůj vztah s knížetem Vopěnková. 

Anketa

Chystáte se osobně rozloučit s Karlem Schwarzenbergem

Ano
Ne

Vopěnkovou odchod jejího přítele „zlomil“, a proto se rozhodla odjet ke svým rodičům, u nichž v současnosti hledá podporu. „Já se musím dostat zpátky, proto jsem odjela k rodičům a budu u nich nějakou dobu, rodiče mi pomohou. Já nevím, co na to mám říct, on mi byl tak velkou oporou a teď tady není,“ uzavřela Vopěnková. 

Video  Fiala o návštěvě u Schwarzenberga i poslední fotce: Věděl jsem, že situace je velmi vážná.  - Blesk - Jaroslav Šimáček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Uživatel_5576366 ( 9. prosince 2023 08:59 )

Nevím, proč slečně Vopěnkové dáváte takovou nechutnou přezdívku. Pokud s ní byl kníže šťasten, tak to byla jeho věc. a ona s ním byla šťastna rovněž.

franz ( 9. prosince 2023 07:22 )

Hlavně, že se jim přihrál jejich niliardový majetek. Proto ta jeho přítomnost v Čechách a kamarádství s Havlem. Pak již mu stačilo jen spát a dovádět.

zuzakirsch ( 8. prosince 2023 12:38 )

Takže zemřelý monarcha je tedy podle autora ramlík, tedy označuje jej za hypersexuální zvíře s bezuzdným plozením potomků. Doufám že pisálek má kolem sebe ramlici, která se mu páří všude, kde to jen jde.

Ariela joki ( 8. prosince 2023 12:31 )

pre mňa je dosť nechutné, že v čítanom médiu niekto ženu označí ako ramlice ,musela som si overiť slovník, či naozaj nejakú ženu niekto oficiálne nazve samicou králika??? sem tam mi príde divné, že sa tu používajú výrazy ako :vyved manželku...čo je dáky kus dobytka? ponižujúci zmysel je jasný a nepáči sa mi , nech sa už týka kohokoľvek.

brind ( 8. prosince 2023 12:17 )

Podporoval finančně…?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa