Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Exministr Adam Vojtěch se raduje z miminka: Manželka Olga porodila chlapečka

Autor: simao - 
21. září 2023
10:45

Exministr zdravotnictví a aktuálně velvyslanec ČR v Helsinkách Adam Vojtěch sdílel ve čtvrtek radostnou novinku. Jeho manželka Olga porodila. Nikoliv na severu Evropy, ale v Praze U Apolináře. Blesk Zprávám Vojtěch prozradil, že se mu narodil chlapeček. Jaké se ženou vybrali jméno?

„Ten nejkrásnější okamžik,“ napsal stručně Adam Vojtěch na Instagramu a přidal usměvavé foto s manželkou a novým přírůstkem do rodiny, pořízené před renomovanou pražskou porodnicí U Apolináře.

„Je to chlapeček a jmenuje se Matyáš Antonín. Máme z něj obrovskou radost,“ prozradil Blesk Zprávám Vojtěch.

36letý Vojtěch nyní působí jako český velvyslanec ve Finsku. Coby ministr zdravotnictví působil v Babišově vládě hned dvakrát. Nejprve od prosince 2014 do září 2020, kdy jej vystřídal Roman Prymula a poté od května 2021 do prosince 2021, kdy „zaskakoval“ na ministerstvu po potížích Petra Arenbergera.

Manželku Olgu si Vojtěch bral v říjnu 2019 a jeho svatbu tehdy „propálil“ sám šéf ANO Babiš, když na Facebooku napsal: „Včera byl velký den našeho ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha. Měl svatbu. Přeju Adamovi a Olze v jejich společném životě všechno dobré. Jsou krásný pár.

Vojtěch poté Blesk Zprávám řekl, že šlo spíše o soukromou oslavu s přáteli a bez politických kolegů. Babiš však na svatvě nechyběl. S Olgou jsou přitom již dlouhé roky.

„Oba jsme z Českých Budějovic, kde jsme se seznámili, takže už je to vlastně vztah dávno před mým nástupem do politiky, ještě když jsem byl studentem na Právnické fakultě. Takže se mnou prošla poměrně dlouhý kus cesty a celé moje období změn v životě, které nastaly,“ dodával tehdy Vojtěch. Nyní jeho rodinu čeká další – velká a příjemná – změna.

kdoasi ( 22. září 2023 07:17 )

👍👍 přesně. 2leté stanné pravo😪

kdoasi ( 22. září 2023 07:13 )

Když chceš věřit médiím, tvůj problém. Nikdo ti neřekne, kolik jich doopravdy na covid umřelo, protože se to vládním vaxerům nehodí do krámu. Ti, které covid doopravdy zničil, byli podnikatelé, co přišli o živnos­t,za­městnan­ci, jenž přišli nezákonně o práci po odmítnutí tečky, nemocní lidé, které doktoři léčili po telefonu, staří lidé, kteří zůstali osamoceni doma, v důchoďákách a v nemocnicích. Zabíjel tu strach, který vyvolali šílenci typu Flégl, Prymula, Kubek, Vojtěch a další. Represe proti neočkovaným, kteří měli větší imunitu po prodělání covidu, než tečkovaní. Rozdělený národ na vyvolené a ty s pomyslnou žlutou hvězdou. Lhali, mastili si kapsy a drželi národ ve strachu, neboť to je nejlepší nástroj k manipulaci. A tak můžu pokračovat. Všichni patří před soud, ale to by si vypustili vlastní rybník. Tak tedy ať všechny tyhle kreatury aspoň dohoní karma.

kdoasi ( 22. září 2023 06:53 )

👍👍 Souhlas. Aspoň 4 dávky.

kdoasi ( 22. září 2023 06:52 )

Jj, popsala jsi Vojtěcha přesně👍

Jiří Zvěřina ( 21. září 2023 20:25 )

A já myslel, že je totálně neschopný.... Tedy, pokud to děcko je jeho...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa