Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

První dáma Eva Pavlová zazářila na Elite Model Look: Vynesla šperky za miliony

Autor: vja - 
31. srpna 2023
12:45

Eva Pavlová se v posledním srpnovém týdnu opět vydala do společnosti, tentokrát na jednu z největších událostí měsíce, jíž bylo finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2023. V působivých šatech doplněných blyštivými šperky předních návrhářů přímo zářila. Róbu šitou na míru doplnila šperky v hodnotě dvou milionů korun.

Přítomné první dáma oslnila večerní róbou petrolejové barvy z dílny své dvorní stylistky a módní koordinátorky Lenky Bernardes da Silva. Ta se skládala z vlněného korzetu zdobeného ručně šitou černočernou krajkou, saténovou stuhou v pase a jemným rozparkem na levé straně „sukňové části“, jehož záměrem bylo dodat celému modelu na „ženské charismatičnosti“.

Šperkové doplňky byly rovněž zvoleny Lenkou Bernardes da Silva, pochází však z dílny známého italského návrhářského domu a producenta rukodělných šperků Roberto Coin. Eva Pavlová a Lenka Bernardes da Silva tentokrát sáhly po prstenu a náramku z kolekce Animalier význačné exotickými zvířecími motivy, které obohatily náušnicemi z kolekce Cento.

„Tyto šperky nebyly vybrány náhodně. Motiv štíra charakterizuje znamení zvěrokruhu, které má pro první dámu mimořádný význam. Velkou roli při výběru hrála i dokonalá mistrovská práce, jejíž efekt znásobila působivá kombinace černých a čirých diamantů zasazených v bílém zlatě,“ vysvětlil volbu manager butiku Roberto Coin Štěpán Pokluda

Lenka Bernardes da Silva pečuje o šatník Evy Pavlové již přibližně půl roku, přičemž její výběr je dlouhodobě hodnocen jako reprezentativní a elegantní. Mentorem jí v minulosti byl například mistr etikety Ladislav Špaček. 

Jedná se o několikafázový šatník - podle toho, jaký program ji zrovna čeká. První fáze šatníku je určená pro volný čas a zaměřuje se na pohodlné, ale stylové oblečení, druhá fáze šatníku je pro pracovní dny a třetí fáze je zaměřená na vysoce společenské události,“ popsala Bernardes da Silva pro server Proženy.cz vědu za péčí o zevnějšek první dámy.

Kolik stojí šperky vybrané pro první dámu?

  • Náušnice z 18karátového bílého zlata s jedinečnými diamanty se 100 fasetami
    • Cena: 1 482 000 Kč
  • Prsten Štír z 18kt bílého zlata s diamanty
    • Cena: 248 000 Kč
  • Náramek Štír z 18kt bílého zlata s bezbarvými a černými diamanty
    • Cena: 380 100 Kč

Video  Šatník podle první dámy: Bez těchto tří kousků se neobejdete!  - Videoredakce ženských webů
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa