Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vzácná návštěva u Zemanových v Lánech. Za exprezidentem přijela Jiřina Bohdalová

Aktualizováno -
29. června 2023
20:25
Autor: red - 
29. června 2023
19:40

Jako na běžícím pásu přijímá návštěvy ve svém domě v Lánech bývalý prezident Miloš Zeman. Blesku nedávno prozradil, že za ním byl například guvernér České národní banky Aleš Michl. Ve čtvrtek odpoledne zavítala k Zemanovým herecká legenda Jiřina Bohdalová (92), kterou s exprezidentem pojí dlouhodobé přátelství. Návštěvu zachytili fotografové Blesku.

Lány, čtvrtek odpoledne. Z mercedesu vystupuje Jiřina Bohdalová, doprovod jí dělají Zemanovi blízcí spolupracovníci z dob působení na Hradě – bývalý protokolář Vladimír Kruliš a tajemník Jaroslav Hlinovský. Herečku přivítala hned za plotem Ivana Zemanová.

Zeman později přidal společnou fotografii na sociální sítě.

Bohdalovou pojí se Zemanem dlouhodobé přátelství. Loni ji ocenil nejvyšším státním vyznamenáním, Řádem bílého lva. Zemana dlouhé roky podporvala. „Já už ve svém věku nestřílím od boku. Moje volba je volba rozumu a citu. Miloš Zeman má rozum i cit na správném místě. Má vztah k lidem, vrozené sociální cítění, a navíc má smysl pro humor,“ řekla už v roce  2013.

Zúčastnila se i Zemanovy rozlučky s prezidentskou funkcí letos v únoru krátce poté, co opustila nemoocnici.

Video  Zeman exkluzivně pro Blesk: Na ceremoniál k vyznamenáním už na Hrad nepůjde. Jak si užívá důchod a co říká na soud s Nečasovou?  - Jan Jedlička/ Vera Renovica
Video se připravuje ...

Uživatel_5634767 ( 19. září 2023 17:45 )

Bože ta héééérečka se fakt vetře všude a očamtá každého nového prezidenta.Měla by už s patřičnou grácií odejít, stačí když slyšíme ten její cigaretový hlas,brrr. To bude šaráda na jejím funusu, jako by odešel sám ředitel planety to uvidíte. Pohádky jsou od ní dobré ale jinak přepínáme v telce když se tam ukáže! Na p.Hlaváčovou i Janžurovou nemá.

ELLA Průšová ( 7. července 2023 21:35 )

No,

Staroduchodce ( 1. července 2023 20:13 )

bullshit ( 1. července 2023 13:20 )

bullshit ( 1. července 2023 13:20 )

stejně jako Eman alias Mlha. Včas odejít je důležitá vlastnost kterou tito dva aktéři nedisponují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa