Herečka byla plná emocí, a proto roztěkaná. Když v pondělí po 21. hodině skončil slavností ceremoniál a Bohdalová ukazovala přítomným fotografům své vyznamenání, vypadla z krabičky jeho důležitá část v podobě odznaku na klopu či na šaty. Vyznamenaní ho pak mohou nosit ve sváteční dny, na slavnostní akce pořádané státem nebo třeba ambasádami. Stačilo málo a herečka o slavnostní odznak přišla.

Velký dík

„Viděl jsem něco na zemi vedle paní Bohdalové, tak jsem to zvedl a byla to část jejího vyznamenání. Ihned jsem jí to podal a ona mi strašně děkovala. Říkala – ježíšmarjá, děkuju vám!“ prozradil Blesku kameraman a producent Miroslav Kolodziej.

„To se stalo,“ pokývala herečka souhlasně hlavou. „Ale jsem ráda, že duchapřítomný pán si toho všiml. Já bych to hned zničila, to jsem celá já! Budu teď na to dávat větší pozor,“ řekla k tomu Blesku herečka, kterou v publiku podpořili miliardář Lubomír Focko (68) a také její vnuci Marek (36) s Vojtou (27). Jejich maminka Simona Stašová (66) se však ceremoniálu z pracovních důvodu zúčastnit nemohla.

VIDEO: Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy!

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy! Petr Macek

Fotogalerie
39 fotografií