Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hamáček se po rozvodu podruhé ožení. Kdo je jeho vyvolená?

Autor: simao - 
30. července 2020
07:28

Vicepremiér Jan Hamáček (41, ČSSD) se na jaře rozvedl, nyní do toho znovu praští. Podle Seznam Zpráv si totiž již tento víkend vezme bývalou pražskou zastupitelku za ODS Gabrielu Kloudovou.

Rozvod vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) zbrzdil koronavirus, nyní v době po první vlně pandemie chystá novou svatbu. Již během nadcházejícího víkendu se podruhé ožení. Uvedl to ve čtvrtek web Seznam Zprávy.

„Ano, informaci mohu potvrdit,“ vzkázal Hamáček, jenž si za manželku bere někdejší pražskou zastupitelku za ODS Gabrielu Kloudovou, která však již před lety z ODS odešla a od té doby působila mj. v úřadu místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavla Bělobrádka (KDU-ČSL), píší Seznam Zprávy.

Video  Jan Hamáček o zvládnutí koronavirové krize  - Jakub Tomek, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

S exmanželkou Kamilou se Hamáček rozvedl na jaře. „Požádal jsem o rozvod, moje manželka se k té žádosti připojila, takže se jednalo o dohodnutý rozvod. Absolvovali jsme dvě jednání u soudu v Mladé Boleslavi. Jedno kvůli dětem a druhé se týkalo samotného rozvodu. Obě už proběhla a nabyla právní moci, takže tím je proces u konce a jsem rozvedený,“ říkal před časem Hamáček Blesk Zprávám, který má z prvního manželství dva syny Lukáše a Matyáše.

„První stání proběhlo ještě před koronavirem, to druhé, které se týkalo samotného rozvodu, muselo být kvůli koronaviru odloženo. Mělo být v dubnu, ale proběhlo v květnu. Dohodli jsme se předem na všem, jak na majetkovém vypořádání, tak na vypořádání k dětem, tak to proběhlo vše bez problémů,“ dodával k tomu vicepremiér, kterého nyní čekají radostnější chvíle.

Rozvod a druhou svatbu zažil i Babiš

Podruhé ženatý je přitom i Hamáčkův koaliční partner - premiér Andrej Babiš (ANO) také zažil v životě rozvod s první manželkou Beatou, se kterou má syna Andreje ml. a dceru Adrianu. Svou současnou manželku Moniku, s níž má také dvě děti - dceru Vivien a syna Frederika - si bral 29. 7. 2017 na Čapím hnízdě, ve středu tak oslavili třetí výročí svatby.

Video  Jan Hamáček o červeném svetru, Prymulovi a vztazích ve vládě  - Jakub Tomek, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa