Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čaputová exkluzivně pro Blesk: O Vánocích, pečení s dcerami a Popelce

Autor: Jakub Veinlich, Markéta Mikešová - 
23. prosince 2019
05:00

Vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana uslyšíme až ve čtvrtek, vlídných slov od slovenské prezidentky Zuzany Čaputové se nám ale dostalo již nyní. Pro bývalou právničku jsou letošní svátky první, které stráví v roli hlavy státu. Jak se na ně připravuje a proč její cukroví není příliš dobré, popsala Čaputová v exkluzivním rozhovoru pro Blesk. A čtenářům přidala přání.

Čaputová se slovenskou prezidentkou a historicky první ženou v čele slovenského státu stala začátkem léta. Její život se tím kompletně obrátil na ruby, spoustu věcí se musela učit. Kvůli tomu přiznává, že poslední měsíce pro ni byly náročné.

„Prožívám velmi intenzivní pracovní období. Je s ním přirozeně spojena velká zodpovědnost. Zároveň mě těší, když se věci podaří a už i za toto krátké období jsem měla důvod k radosti. Zároveň jsem vděčná za moje blízké, za jejich podporu,“ popsala Čaputová pro Blesk Zprávy.

Nyní ji ale čeká chvilka klidu, i jako hlava státu má nárok na obyčejné vánoční volno. Svátky prožije s rodinou, bude je mít plné tradic a zvyků. „Naše štědrovečerní večeře vypadá

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa