Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babišová v Japonsku porušila protokol: Moniko, na prince se nesahá!

Autor: Jakub Tomek - 
25. října 2019
05:15

Ráda se vystavuje na sociálních sítích a občas ukáže i nějaký svůj přešlap. Manželce premiéra Monice Babišové (45) se to stalo tento týden v Japonsku. Dotkla se totiž britského prince Charlese (70). Ne však nevybíravým slovem, nýbrž rovnou rukou. A to se podle protokolu nesmí!

Prince si Monika „osahala“ v Japonsku, kde po boku manžela, premiéra Andreje Babiše (65, ANO) zastupovala Česko na korunovaci nového císaře. Jenže královská pravidla hovoří jasně. Se členem královské rodiny je zakázaný jakýkoliv přímý kontakt, lze jen opětovat podání ruky. Ale podle fotky, kterou se Monika na sociální síti instagram pochlubila, si podle všeho na následníka britského trůnu sáhla.

Útěchou jí může být, že v neznalosti etikety není sama. Stalo se to třeba i Michelle Obamové (55). Manželka tehdejšího prezidenta USA Baracka Obamy (58) vyvolala skandál, když v roce 2009 při focení objala v pase královnu Alžbětu II. (93).

Selfíčko z WC?

A Babišová na sebe v Japonsku strhla pozornost nejen tím. Na sociálních sítích sklízí kritiku za fotku před zrcadlem zřejmě v koupelně, podle některých na toaletě. A právě v jedné z rób, v nichž se předváděla při korunovačních ceremoniálech.

Video  Babiš: Vivien je v zahraničí, přijede až na Vánoce. Kam půjdu 17. listopadu, to nechte na mně  - Lukáš Červený, Jaroslav Šimáček / Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Podobné fotky se podle Karla Komínka z Institutu politického marketingu k manželce premiéra nehodí.

„Dalo by se tomu jistě zabránit, kdyby paní Babišová konzultovala své profily na sociálních sítích s poradci, nebo alespoň prošla školením o etiketě, což se snad stalo. Kromě několika neuvážených fotek není profil paní Babišové vůbec špatný,“ řekl Blesku Komínek.

Chloritan ( 27. října 2019 19:15 )

a pročpak se na něj nemůže sáhnout ? Protože by zamžoural celý jeho hologram? Selhalo maskování? A na tu ještěrku starou se taky určitě nesmí sahat že.. a dokud jim někdo přímo nedloubne do ksichtu a nezatahá za ksicht a neprokáže tak že to jsou skutečně hmotní lidé.. a né nějaké převlečené mimozemské ještěrky.. Jelikož nezlobte se na mě, ale třeba ta babka se už snad před 300lety narodila ve stejné podobě, jako ji vidíme dnes, od té doby co žiju je ta baba furt stejná.. dívám se na historické dokumenty z války a tam zas ta babka a věřím že tu bude i když já budu stářím (haha) umírat

Htachahndrachu ( 26. října 2019 05:49 )

Monča je k pomi­lová­ní.💋💖­💖💖❤❤❤❤­💖💖💖💋💋

plebejec ( 25. října 2019 23:04 )

No bóže,...jsou ti nadlidi? Bytosti z jiného vesmíru? Co jsou to za zkostnatělé privilégiá? Pomalu nám budou diktovat, jestli smíme dýchat stejný vzduch, jako monarchové, jestli se na nich vubec mužem podívat? Pryč s feudalizmem! Jo,...havluv špaček z toho musí mít druhé vánoce.

latecia ( 25. října 2019 22:55 )

To ji poveril Babis zrejme neco od usaka rezavyho potrebuje. Rika se tomu utuzovani vztahu,.

comama ( 25. října 2019 22:31 )

Snad Kamila Monice za to nenatrhne řiťku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa