Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Monika si užívala dámskou jízdu v Turecku. Zrovna když Babiš odsuzoval zemi za útoky

Autor: map, sab, blv - 
20. října 2019
06:00

Ženu premiéra hned tak něco nezastaví! Turecko se dostalo na mezinárodní pranýř kvůli vojenské invazi do Sýrie, ale Monika Babišová (45) právě sem vyrazila na dovolenou. Rozjuchané fotky se svojí holčičí partou vystavila na instagramu.

Podle popisku u snímků si to žena premiéra s kamarádkami v minulých dnech náležitě užívaly v resortu Regnum Carya na Turecké riviéře. A vůbec je netrápilo, že turecké letecké i dělostřelecké údery v Sýrii odsoudila Sněmovna, Česko zastavilo vývoz zbraní do Turecka a sám premiér Andrej Babiš (65, ANO) na twitteru napsal: „Česká republika se ztotožňuje se společným postojem Evropské unie, která tureckou vojenskou operaci na severovýchodě Sýrie odsoudila.“

Naopak Monika si turecké zážitky pochvalovala. „Na tenhle výlet vážně nikdy nezapomenu,“ napsala spolu s poděkováním svým kamarádkám.

Turecko vede válku s Kurdy na severovýchodě Sýrie. Ankara využila toho, že Donald Trump 7. října přikázal americkým vojákům, aby oblast opustili, a zaútočila. Američané zde společně s Kurdy ještě nedávno bojovali proti teroristům z Islámského státu. Podle Turecka ale k teroristům patří i Kurdská strana pracujících. Turecký prezident chce z dobytého území udělat tzv. bezpečnostní zónu a přemístit sem dva miliony uprchlíků. V současné době mezi znepřáteleným stranami platí křehké příměří.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

e.lesanova ( 20. října 2019 17:26 )

janieem: Paní Babišová není politik, o útocích dopředu nikdo nevěděl, cestovky fungují normálně....nebo se snad měla zeptat VÁS, kam by měla jezdit????????

marmat ( 20. října 2019 11:17 )


Autor: map, sab, blv - Dnes • 060

marmat ( 20. října 2019 11:14 )

Stejně by bylo fajn, kdyby u jakékoliv fotky v této "zajímavé" konstrukci autora
figurovalo MIMO party spokojených kámošek "nějaké datum"
Ale vypadá to na partičku "sesmoličů" ....hráli si u toho DLOUHÁ bílá NOC...

marmat ( 20. října 2019 11:00 )

zlymikes:
Nepleťme si ovšem "oby­čejné"­/jed­noduc­hé šmírování s konstrukcí a intrikou !!!
Z čeho by Plesky žily ?????? Natož DEMOLICE s Piráty !!!???

marmat ( 20. října 2019 10:56 )

A co když tímto výletem ukazuje, že není NUTO ničit rovnou turismus na celém jihu...
A dokonce by jí někdo raděj "dopřál" Seych­ely.­...Na­pláno­vanou dovolenou nechtěla rušit...zjistíme určitě obratem že dovolená má s útoky ČASOVOU minelu......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa