Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hejtmanka Mračková Vildumetzová (46) řekla detaily o těhotenství. Tajila ho i doma

Autor: Jakub Veinlich - 
22. října 2019
05:40

Další hejtmanka z ANO hlásí požehnaný stav. Po šéfce Středočeského kraje Jaroslavě Pokorné Jermanové se chystá na roli maminky také šéfka nejmenšího kraje, tedy Karlovarského, Jana Mračková Vildumetzová (46). Radostnou událost oznámila jen krátce poté, co slavila s manželem Janem Mračkem z ODS roční výročí svatby. V rozhovoru pro Blesk Zprávy Mračková prozradila, jak se na ní podepisuje v jejím věku těhotenství, jak reagoval premiér Babiš, i kdy odejde z čela kraje a jaký dluh za sebou nechala, nebo na co je naopak pyšná.

Že se chystá na rodičovství v pokročilém věku, prý hejtmanka nijak neřeší. A nějakého většího rizika se neobává. „Rodinu jsme si velmi přáli a jsem ráda a považuji to v mém věku v podstatě zázrak. Moc si toho vážíme a na miminko se moc těšíme,“ pochvaluje si těhotenství končící hejtmanka. Informovala o něm před časem veřejně také na svém facebookovém účtu. Porodit by měla v dubnu. 

Rodičovství bylo prý plánované, i když vše nešlo ráz na ráz. „Pokoušeli jsme se o to delší dobu,“ přiznala Mračková Vildumetzová. Žádné akutní problémy, ať už ráno, nebo večer, podle svých slov nepociťuje. „I pan doktor konstatoval, že ze zdravotního hlediska je vše v pořádku,“ oddychla si. Sama se má teď prý ale vyhýbat dětským kolektivům a víc se šetřit. Méně cestovat i se šetřit po psychické stránce.

Jednu nevolnost už ale těhotná poslankyně podle svých slov ve Sněmovně v době svého těhotenství pocítila. „V týdnu jsem zrovna pocítila, že mi zakolísal tlak,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa