Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Americký trapas: Babiš a Trump opustili manželky. Monika se uklidnila cigaretou na hotelu

Autor: ČTK, for - 
7. března 2019
21:55

Americký prezident Donald Trump s chotí Melanií ve čtvrtek přijali v Bílém domě českého premiéra Andreje Babiše (ANO) a jeho manželku Moniku. Vysoce sledované setkání však nezačalo zcela standardně, jak si všimli novináři. Zpravodaj televize CBS Mark Knoller poznamenal na twitteru, že „prezident vedl premiéra do Bílého domu a zapomněl na společnou fotografii“. Manželky nejprve počkaly a pak je následovaly, dodal k trapasu. Monika Babišová si na závěr návštěvy, už na balkonu hotelového pokoje, zapálila a zkontrolovala mobil.

Dámy byly skutečně připravené se otočit čelem k novinářům. Když viděly, že jejich manželé už vstupují dovnitř, zaváhaly, podívaly se na sebe a i zezadu bylo vidět gesta, jež naznačila, že se smířily se situací. Kamery tedy u vstupu zachytily obě ženy, podobající se postavou, elegancí, výškou podpatků i délkou vlasů, pouze zezadu.

Video  Andrej Babiš u Donalda Trumpa v Bílém domě: Co si řekli?  - Blesk - Jaroslav Šimáček
Video se připravuje ...

Barevně spolu velmi dobře ladily – zatímco Monika Babišová zvolila kabát světle fialové barvy s růžovou ozdobou dolní části rukávů, Melania Trumpová byla v zelených plášťových šatech.

Čelného pohledu a společné fotografie obou párů se ale fotografové nakonec dočkali – před vchodem do Oválné pracovny.

illenne ( 8. března 2019 19:20 )

Kabát za cenu přes 100 000 Kč a ona ho zamoří cigaretovým dýmem. Žádný problém, koupí si nový. Také si mohla pořídit elegantnější kabelku k takovému kabátu. Takový divný tvar bych si rozhodně nekoupila.

petr12 ( 8. března 2019 18:36 )

xoxo to samé o tobě neznemená že nejsi kok.t!!

xoxo ( 8. března 2019 17:33 )

Bohuzel - sekretarka, holka pro sefa, jeho prava ruka kdykoli a kdekoli. Pravdepodobne zamindrakovana tim, ze byla jen holka na vareni kafe. Tak si jednoho dne sedla sefovi na klin, dala mu cuchnout a bylo vymalovano. No a za ty roky, kdy s nim spolunazivala si ted vybira to, po cem vlastne bytostne touzila. Tak to maji vsichni, co nemeli nic a nejakym zpusobem nabyli majetek.

xoxo ( 8. března 2019 17:24 )

Pokud soudite jen podle toho, jak je nekdo bohaty, krasny, chytry, pracovity a kdo s vama nesouhlasi je jen asocial, je mi Vas uprimne lito. To jeste neznamena, ze neni lhar, zlodej, prospechar, manipulator, udavac, donasec a mnoho dalsiho. Pani Monika ho myslim uhnala jako sveho sefa, takze klasika, kdy samozrejme uvazovala prakticky. Slusne receno. Takze asi tak, Vy moralisto

petr12 ( 8. března 2019 11:29 )

závist ubohost pisálku i novinářu je obrovská.Socky mít doma tak krásnou ženu nebo chytrého,bohatého,makáče to by bylo po závisti že!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa