Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Forejtovy vnitřní běsy: Hluboce věřící katolík zápasí se stihomamem a hysterií?

Autor: Vera Renovica - 
8. prosince 2016
10:05

V posledních měsících panoval na hradním protokolu za Jindřicha Forejta chaos. Začalo to v září loňského roku, kdy šéfa NATO na Hradě vítala vlajka OSN, pokračovalo drobnými nedostatky a vyvrcholilo těmi velkými: pozdním příjezdem české delegace na pohřeb slovenského exprezidenta či kauzou Brady. Zemanův ceremoniář byl ale do poslední chvíle přesvědčen, že neudělal jedinou chybu.

„Do poslední chvíle byl přesvědčen, že na něho někdo nastražil sérii léček, a byl připraven se funkce vzdát, protože nepociťoval ze strany šéfa důvěru. Nebránil se ale veřejně, protože to považoval z pozice úředníka za nevhodné,“ popsal Blesku dobře informovaný zdroj.

Rezignaci prý skutečně sám nabídl minulý pátek, kdy se začala šířit zpráva o jeho odchodu. Forejtovo nevyzpytatelné chování, kdy v jednu chvíli reagoval klidně a uvážlivě, v jinou zase rozhněvaně a takřka iracionálně, zároveň brzdilo chod jeho odboru.

Video  Jindřich Forejt má padáka. Kdo je český „Gump“ a proč končí?  - Matěj Smlsal, Markéta Volfová
Video se připravuje ...

Mohlo to souviset s tím, že tušil, že se na vysněný post velvyslance ve Vatikánu navzdory slibům Zemana nedostane. Anebo možná i s tím, čemu nasvědčuje kompromitující video: že jinak hluboce věřící katolík Forejt dlouhodobě zápasil s vnitřními běsy. Muži, kteří záznam chtěli prodat Českému rozhlasu, dokonce tvrdili, že za některé v něm obsažené služby jim dluží…

Vše o konci Jindřicha Forejta na Pražském hradu čtěte ZDE>>

rudyptak48 ( 9. prosince 2016 21:33 )

Forejtovy vnitřní běsy se mu honí v kalhotách. Hluboce věřící katolík zápasí s hloubkou svých poklesků. Papež František z něj bude mít radost. Vždyť on rád odpouští hříšníkům a objímá i naše přátele muslimy. Láska je láska... a Petřín je poblíž....

srdcovadama111 ( 8. prosince 2016 19:47 )

Na koksu stojí celá EU, počínaje Bruselem. Člověk bez kokainu neřeší velikost okurek a likvidaci invazivních rostlin, např.akátů. Černé t.l.a.m.y. bez dokladů 2 roky ignorují a za lidskou invazi je nepovažují.

ivoadller ( 8. prosince 2016 18:59 )

Určitě myslíš zdenkka.

mixer ( 8. prosince 2016 18:23 )

No tedy.Věřící,katolik,hluboký a takové praktiky.Bez koksu nefunguje vůbec nic.Už vím o kom Dědeček recitoval tu básničku.

prezny ( 8. prosince 2016 17:24 )

Kdy ji měl Tome? Lžou nám v jednom kuse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa