Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chat s prezidentským kancléřem Vratislavem Mynářem: Jak jsem poznal Alex a proč mi říkají VLEKAŘ!

25. února 2015
12:08

Hradní kancléř Vratislav Mynář, kterému vzdává hold i Hradní stráž, nedávno proslul svým nákupem pražské prvorepublikové vily za hubičku. Přestože mu stále chybí bezpečnostní prověrka, setrvává po boku prezidenta. Jak odpovídal na chatu v redakci Blesk.cz na otázky čtenářů? Řeč přišla i na svatbu, která proběhne tuto sobotu. Vráťa, jak mu říká prezident Miloš Zeman, se nevyhnul ani intimnostem.

Už tuto sobotu 28. února proběhne svatba Vratislava Mynáře a Alex Noskové. „Na co jste ji dostal?“ ptal se však na chatu udiveně Tonda Jiras. „S Alexandrou jsem se osobně seznámil v České televizi, kdy jsem přicházel do pořadu Otázky Václava Moravce a po cestě chodbou na mě vykoukla krásná tmavovláska. A od té doby jsem se jenom snažil sehnat její telefon a oslovit ji s nabídkou schůzky na kávu. Trvalo to relativně dlouho, ale mohu doporučit, že trpělivost se vyplácí,“ odpověděl. Neostýchal se říct, jaké jsou jeho oblíbené sexuální polohy s Alex. „Všechny,“ řekl stručně a jasně.

Video Kancléř Mynář pod tlakem: umělé oplodnění, levná vila, tanec kolem výše platu! - Vera Renovica, Blesk TV
Video se připravuje ...


Svatba hradního kancléře a těhotné moderátorky proběhne v kostele v Osvětimanech, kde má Mynář vlastní skiareál. Chystá se na ni i prezident. Nebude jen obyčejným svatebním hostem, Mynářovi půjde dokonce za svědka. Na přípravě veselky se přesto příliš nepodílel. Důvěru dal své nastávající. „Přiznám se, že květinovou výzdobu stejně jako většinu záležitostí spojených se svatbou měla na starosti Alex. Pro mě zůstaly jenom nudné věci jako jídlo a alkohol,“ uvedl na chatu.

Umělé oplodnění

Alex se před svatbou začala zakulacovat. O tom že je těhotná už nemůže být pochyb. „S Alexandrou jsme se rozhodli mít kompletní rodinu a bylo i období, kdy jsme přemýšleli o umělém oplodnění. Jsem rád, že jsme ve stadiu, kdy čekáme, pevně věřím, zdravého a krásného syna,“ vysvětlil, že otěhotnět nešlo zprvu úplně hladce.

Prověrka

Vratislavu Mynářovi stále chybí bezpečnostní prověrka, což se u hradního kancléře jeví jako zásadní problém. Ve funkci přesto dál zůstává a vyčkává. „Obyčejný úředník, pokud nemá předepsané, musí bez pardonu odejít. Vaše arogantní chování nezná mezí,“ rozohnila se čtenářka Blesk.cz. „Nepřipadám si, že bych se choval arogantně. A jenom bych podotkl, že jsem to byl já, kdo o své vlastní vůli požádal o bezpečnostní prověrku na nejvyšší stupeň,“ odpověděl Mynář s tím, že by to podle něj mělo pro soudné lidi být důkazem, že nechce nic skrývat.

O čem se dál mluvilo na chatu?

Skiareál

Co je pravdy na tom, že plánujete postavit v Osvětimanech čtyřsedačku místo pomy? (Martin Lyžař)

Není to pravdou, skipark Osvětimany beru jako regionální místo pro využití volného času a nemá cenu konkurovat větším střediskům. Proto bych předpokládal, že investice do čtyřsedačky by byla nenávratná. Pevně věřím, že i tak v našem středisku jsou návštěvníci spokojeni.

Víte, že se vám říká vlekař? Co si o tý přezdívce myslíte a máte ještě nějaký horší? A jak vám říká prezident? (orion)

Prezident mi říká Vráťo, oficiálně kancléři, a co se týče vlekaře, nestydím se za to. Pokud mám volnou chvíli, tak si klidně rád k vleku stoupnu i dnes.

Hold Hradní stráže

Proč vás jednou Hradní stráž zdraví, podruhé ne? Teď už zase jo? Já ničemu nerozumím. (pandabera)

Také nerozumím, proč média rozpoutala tuhle otázku. Jenom mohu říci, že to není žádný můj výmysl či nařízení. Tohle vzniklo už za působení mého předchůdce, pana kancléře Weigla, rozhodnutím vedoucího Vojenské kanceláře, pana generála Jakůbka. Já s tím nemám nic společného.

Obyčejný člověk

Žil jste někdy jako obyčejný člověk? Ani si nedovedu představit žít a nemuset počítat peníze. Mateřská je 7 000 tisíc a musím počítat. Máme hypotéku.... Tohle vaší Alex trošku závidím, že se nebude muset koukat, co svému dítěti pořídit, a přesto vyjít s penězi, ale přeji, ať máte zdravé dítě! Jsme poctivci a všechno si musíme zaplatit. Žijete v jiném světě, než je pod Hradem.

Vždycky jsem žil jako obyčejný člověk na vesnici, vše jsem si musel vybudovat sám, nic mi nespadlo do klína. A protože jsem začínal od nuly, plně rozumím Vašemu postesknutí.

vlaku ( 27. února 2015 22:59 )

Vypracoval se. Hrál fotbal v Kyjově. Dálkově vystudoval vysokou a makal na sobě. Měl i kus štěstí, že byl na správném místě a ve správnou dobu. Nezávidím mu ani trochu.

koko365 ( 25. února 2015 14:53 )

 Všecko je tak křišťálově čisté až to křišťálovější bejt už nemůže

mopr6 ( 25. února 2015 14:42 )

všechny zbouchnutý ... sodoma gomora  

automoto ( 25. února 2015 14:36 )

 není co dodat

automoto ( 25. února 2015 14:35 )

zjevné,že článek je všem u zádele

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa