Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mynářova generálka na svatbu: Kancléř trénoval na hasičském bále!

Autor: red - 
5. února 2015
20:09

Má prý těsně před veselkou a za svědka mu má jít sám prezident Miloš Zeman (70). Na novomanželské sólo proto kancléř Vratislav Mynář (47) trénoval na hasičském bále v Osvětimanech.

Fotografie, na nichž kancléř tancuje tělo na tělo s těhotnou snoubenkou Alex Noskovou (31), poslal Blesku čtenář. V růžových šatech s dlouhým rukávem by nikdo nehádal, že je moderátorka, která si teď v České televizi dává pauzu, už skoro v pátém měsíci. Nosková a Mynář chystají veselku na konec února, přesný termín ani další detaily však kancléř nechtěl prozradit. Podle našich informací by však svatebčané včetně prezidenta měli být ubytováni v penzionu Malovaný v Osvětimanech, který patří hradnímu kancléři.

Hasičský bál proslavil ve svém legendárním filmu Hoří, má panenko (1967) režisér Miloš Forman (82). Tancovačka, která začala nadějně, ale zkazila ji nezvládnutá volba miss, chaos při hašení požáru či rozkradená tombola. To může připomínat Mynářovu hradní kariéru. Z úspěšného podnikatele se stal vrchní hradní úředník, který kvůli chybějící prověrce i podivně levnému nákupu vily ztratil sympatie veřejnosti a údajně už i prezidenta…

rudyptak48 ( 6. února 2015 20:38 )

Hradní Mynář Teď kdejaký Mynář, hradní je hokynář. On to tady prověřuje, sám bez glejtu zde panuje. Je to ruské kolo, s prezidentem hraje sólo. Na hradě jen pravda vítězí, to vám hradní kancléř odpoví. Všechno je zde tajné, prověrka i daně. Je to věc moc složitá, odstavit prase od koryta.

havran2 ( 5. února 2015 21:31 )

TO ZAS BUDE KOMEDIE!!!

disk ( 5. února 2015 21:20 )

tak Vám nevím, jestli si to ten trpaslík platí nebo se noviny servilně vydávají za ním. To teda museli mít Osvětimanští hasiči celkem po náladě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa