Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jakešově mlátičce se za fízla neomluvím, vzkázal Kalousek

Miroslav Kalousek se obul do komunistického poslance Zdeňka Ondráčka
Miroslav Kalousek se obul do komunistického poslance Zdeňka Ondráčka  (Autor: ČTK)
Autor: oj - 
17. září 2014
13:03

Bývalý ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) vzkázal svému kolegovi komunistickému poslanci Zdeňku Ondráčkovi, že se mu v žádném případě omlouvat nebude. "Kdybych se omluvil, urazil bych tím všechny, kterým komunističtí fízlové typu poslance Ondráčka ničili životy," napsal na Facebooku.

Mandátový a imunitní výbor v úterý rozhodl, že se má Kalousek Zdeňku Ondráčkovi omluvit zato, že ho nazval komunistickým fízlem. Místopředseda TOP 09 ale na tomto označení trvá. protože Ondráček v řadách příslušníků VB mlátil lidi, kteří během Palachova týdne demonstrovali za svobodu.

"Před chvílí jsem převzal oficiální rozhodnutí mandátového a imunitního výboru, který mi ukládá, abych se bývalé Jakešově mlátičce z Palachova týdne - poslanci Ondráčkovi, omluvil za to, že jsem řekl, že byl komunistický fízl. V rozhodnutí se píše, že to označení je "urážlivé a nevhodné". Kdybych se omluvil, nevhodně bych tím urazil všechny ty, kterým komunističtí fízlové typu poslance Ondráčka ničili životy, mlátili je za jejich názory a rozháněli je vodními děly," uvedl Kalousek.

Rozhodnutí mandátového a imunitního výboru, kde má většinu vládní koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL, považuje za jejich hanbu, na které se odmítá podílet. "Odvolal jsem se k Poslanecké sněmovně a samozřejmě se neomluvím," dodal Kalousek.

pravlast ( 20. září 2014 07:32 )

Omlouvat se nemusí,ať mu mlátička flákne jednu obuchem a budou si kvit.

tarot666 ( 18. září 2014 15:05 )

v tomhle má ožralý Kalous pravdu,ten Ondráček byl jen fízl a darebák a dneska se tváří jako lilium

osinek ( 18. září 2014 11:14 )

Neblábol Brugale (Kalousku)!!! Armáda musela vyřadit všechny padáky!!! A jelikož zloděj Kalousek (tehdy náměstek ministra obrany) podepsal smlouvu o nákupu padáků, kterou nebylo možné vypovědět, tak armáda přišla o 115 milionů korun, které zaplatila za nefunkční padáky!! Jaký úplatek ikasovalMíra (pádak) Kalousek za ten podraz na armádu od dodavatele padáku?

osinek ( 18. září 2014 11:07 )

Omluvil se Kalousek za své zlodějiny národu? Dle úspěšného podnikatele Jančury (Student Agency, Railjet a další firmy) je Kalousek největší gauner a zloděj mezi českými politiky! Dle Jančury Kalousek rozkradl miliardy na silně předražených státních zakázkách!!

osinek ( 18. září 2014 11:04 )

Monolog ober-zloděje a korupčníka Míry(padáka)Kalouska z TOP 09 Jmenuji se Kalousek,říkaj mi Kradousek. Co je tohle za nápad?-Já nikdy nic neukrad Já mám přece čistý štít, umím se vždy vykroutit i z průserů na "Obraně", hlavně všichni plaťte daně. Vidím se rád v televizi, vydělávám i na krizi. Jak? –to už je jiná káva, své o tom ví zbrojař Háva… Usmívám se i když kradu – dělám to jak Venca z Hradu. Jinak-já jsem "za vodou" a vy- žijte s pohodou Všechno dobré nakonec přeje Míra "Poctivec" !!! Není to výstižná veršovanka o tom pokryteckém PODVODNÍKOVI Kalouskovi? Černo***nický zloděj a korupčník Kalousek z TOP 09, který by měl chodit kanály, má tu drzost jiným kázat o morálce! TO JE SÍLA!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa