Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ministr-miliardář slavil šedesátku: Líbáš jako... Babiš!?

Autor: Eva Pospíšilová - 
3. září 2014
05:03

Ženy se o něj skoro praly! Navzdory tomu, že šéf hnutí ANO Andrej Babiš nechtěl své 60. narozeniny slavit, šel včera z náruče do náruče. Tváře vlhké od polibků a obarvené rtěnkou si musel dokonce otírat.

Ještě ve dvanáct hodin, když zasedl poslanecký klub ANO, Babiš netušil, co na něj jeho kolegové chystají. První gratulace přišla až zhruba o hodinu později… „Bylo to pro mě překvapení,“ přiznal v reakci na dotaz Blesku ministr financí a doplnil: „Doufal jsem, že k žádné oslavě nedojde. Jednak není co oslavovat – ten věk je hrozivý, a pak také celkově nerad slavím narozeniny.“

Malá oslava ve Sněmovně ale Babišovi nakonec přeci jen zjevně radost udělala. Usmíval se nejen při gratulacích, polibcích od kolegyň, přebírání dárků, ale také při krájení dortu. „Super dárkem pro mě byla píšťalka,“ vyzdvihl pak ještě dar, který mu má ještě o něco víc posloužit k tomu, aby ostatní skákali tak jak píská… Od ministra Stropnického pak dostal obraz s výzvou, aby do toho šel „gulami“!

A kdy bude miliardář a politik oslavovat s dětmi a půvabnou partnerkou Monikou (40)? „Až po volbách. Teď to časově vůbec nezvládám,“ uzavřel.

Video  Zprávy: Diamanty z Ivetina popela, Babišovy šedesátiny a útok na nemocnici!  - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

dzery ( 4. září 2014 09:23 )

V dnešní době jsou estebáci chráněný.Proč to si snad každý domyslí.

turek1 ( 3. září 2014 15:01 )

kdy by mnel sedesat obycejny smrtelnik tak by ho nikdo nelibal vzdy se lezlo nadrizenym do ***e a jak to vypada je to tak stale devky by za dobry plat aj nozicky roztahnou.

xxyy ( 3. září 2014 13:34 )

Bohužel je ve skutečnosti mnohem nečestnější než všichni před ním i všichni kolem něho. Použij Google nebo si přečti knihu Počestný Andrej Babiš.

rudyptak48 ( 3. září 2014 11:47 )

ganzanie, a není jediný, který si nahrabal miliony. Podobnost čistě náhodná s příslušníky SS a Gestapa po válce. Další podobný agent je Zdeněk Zemek, který se narodil ve Vlčnově. Vystupoval pod krycím jménem Radim. Stačí si to vygooglit a uvidíte jeho současné aktivity. Lidé z okolí i v jeho vesnici to vědí, ale co stačí malému českému človíčku, uspořádat jim nějakou žranici a všichni mu zobou z ruky.

cipisek134 ( 3. září 2014 10:40 )

Zobraz si zdroják tý stránky, stojí za to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa