Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Klaus vyrazil na cesty: Kufry vláčela ochranka a vyprovázela ho krásná blondýnka

Autor: poe - 
21. června 2014
05:00

Způsobilý pro každou práci. Takovou odbornost by bezesporu měli mít všichni ochránci, kteří se starají o bývalou hlavu státu Václava Klause a jeho manželku Livii. Jen ochota za ně položit život zjevně nestačí…

Exprezident Klaus oslavil v Česku své 73. narozeniny a vyrazil na cesty. Na tři dny odletěl do Londýna, kde se podle svého mluvčího Petra Macinky účastní každoročního prestižního setkání politiků. „Vystoupí tam s projevem nazvaným: Je důvod oslavovat našich prvních deset let v EU?“ řekl Blesku Macinka.

Doprovod ovšem Klausovi nedělá jeho žena Livia (70), protože ji v v Bratislavě „uvěznily“ velvyslanecké povinnosti, jako například koncert Hradní stráže.
Klaus na cestu vyrazil jen s důstojníkem policejní ochrany (mimochodem s tím samým, který na něj v Chrastavě nechal zblízka vystřelit kuličkového atentátníka). „Gorila“ Klause chránit nemohla, protože  do letadla vlekla dva kufry.

Vypomoci Klausovým jsou ale ochránci za léta strážení připraveni kdykoli a s čímkoliv. Fotografové Blesku je třeba v minulosti zastihli, jak s pistolí za pasem přenášejí pytle u Klausů na zahradě. Nebo jak vyzvedávají tehdejšímu prezidentovi nové šaty.

mirkazam ( 27. října 2014 10:13 )

itartas...ty svoje hovadiny, co tady produkuješ si strč za klobouk.Ono ti to vlez***kování je prd platné jako mrtvému hubertus !!!

kozinozka ( 22. června 2014 15:55 )

je tady už celý soupis českých věznic, ale ten člověk se směje a mizí.Svým způsobem odhadl tento švejkovský národ docela dobře.

kozinozka ( 22. června 2014 15:53 )

z peněz občanů. Vybírá swe na daních dost ale zase mizí v děravých neckách. Občan by měl mít nárok na slušné chodníky, úpravu zeleně, obchod potrřavin bez dojíždění, když napříkald bydlí v Praze, atd. Krade se na všech úrovních, už se to zajelo a stalo normální. Luzr nebo socka je často člověk, který prřacuje více než ti nahoře, ale je více poctivý a čestný.

ikolop ( 21. června 2014 17:37 )

Úřad Praha 22 - Uhříněves: 16xODS,5xTOP,4xČSSD z 25 členů vedení! Je Milan Coller (ODS), býv.slovenský prodavač a starosta Uhříněvsi,kamarád prodavačky Nagyové(ODS)a prodavače Rittiga(ODS),což tvrdí lidé z ODS? Práci na radnici za prodavače prý dělají středoškoláci+vysokoškoláci. Nejvyšší post a nejnižší vzdělání má starosta. Pak popelář může řídit ministerstvo,zedník vládu. To neriskovali ani za komunistů. Vyučení občané ve funkci manažerů jsou namyšlení,nesebekritičtí,diktátorští narcisté,často chybující a nakloněnější korupci,jelikož ve své tzv.omezenosti nedokáží zhodnotit následky,neboť ze zakomplexovaného,kdysi posledního nebystrého žáčka ve třídě (čtyřkaře) se náhle stal mocipán,jenž rozhoduje o všem. Oslněn neuvěřitelným rádoby úspěchem. Nezapomeňte u voleb ve své obci + do senátu, že ODS s podporou TOP údajně vytunelovaly miliardy ze st.rozpočtu a dotací EU, tj. z vašich daní. Jsme pro ANO,ÚSVIT,ČSSD,KDU. Ne ODS a TOP! TOP zvedalo ruku pro zákony navržené ODS: zvýšení daní,zdrav.poplatky,Klausovu amnestii,církevní restituce,aby kníže Karel mohl darovat z našich daní miliardy církvi. Důchodci živoří i za 20Kč/den. Budou voliči Prahy 22 volit Zdeňku Žaludovou(ODS),jež už sedí na 3 židlích,z čehož vyplývá velká moc na tak malé radnici ? Nezničí vaše rodiny, jak se údajně děje? Je milou starosty,jako byla Iveta Bartošová,což tvrdí lid,média ? Zvolíte učitelky,ředitelky škol? Nemůžete si v případě jejich pochybení na ně pak na radnici stěžovat. Ruka ruku myje. Nemá např. prý nenávistná učitelka Klemencová tzv. krytí na uhříněv.radnici v manželovi, lékaři z LD v Uhříněvsi, sedícího i ve zdrav.komisi na úřadě, s nímž sedí ve vedlejší komisi p.Vodičková,ředitelka této učitelky ? Klemencová prý nehlídala děti,jedno se zranilo,probíhá soud. Ovlivní MUDr.Klemenc zanlecký posudek ve prospěch manželky? Stížnostem se prý úřad vysmál, tj. obyč.lidem,stěžovatelům. Není "klika" ODS s přisluhovači z TOP v Uhříněvsi extrémně rozlezlá a svévolná?

itartas ( 21. června 2014 16:21 )

...škoda, že nezůstal navěky našim prezidentem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa