Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tři brady Miloše Zemana v ohrožení: Kvůli dárku od dcery Kateřiny!

Zeman už byl kritizován za prezidentský portrét, kde ho vyhladili počítačově. Bude tak zanedlouho brzy vypadat v reálu?
Zeman už byl kritizován za prezidentský portrét, kde ho vyhladili počítačově. Bude tak zanedlouho brzy vypadat v reálu?  (Autor: Fotomontáž Blesku, archiv)
Autor: hra, vr - 
20. února 2014
05:00

Prezident Miloš Zeman (69) v nejbližších dnech oholí tvář a půjde si ji nechat vyhladit. Jako dárek mu totiž »lifting« obličeje k Vánocům věnovala dcera Katka (20)!

Prezident o tom vyprávěl hejtmanovi Jiřímu Zimolovi (42, ČSSD) při návštěvě Jihočeského kraje, když si myslel, že nikdo neposlouchá. „Moje dcera mi k Vánocům věnovala poukázku na takvaný facelift, takže na to půjdu,“ šeptnul Zeman.

Dostane masáž

Posléze nám to potvrdil i hradní mluvčí Jiří Ovčáček, který upřesnil, že půjde o takzvaný »manuální lifting«. Zeman tak pod nůž nepůjde, pouze si několikrát nechá vmasírovat do tváře efektivní sérum. „Dojde k relaxaci mimických svalů, a pokud půjde na lifting s radiofrekvencí, dojde i k rozpuštění tukové tkáně v oblastech tváří,“ poučila nás Petra Řehořková, majitelka kliniky estetické medicíny.

Sbohem, tři brady!

Kolik si Katka ukrojila z kapesného? Těžko říci, nejefektivnější lifting může stát až 22 tisíc, korun jeho levnější varianty pak jenom pár tisíc. Důležité ale je, že se hlava státu může v seniorském věku zbavit mindráku, který jej trápí od mládí. „Když se podíváte na tři brady, které vlastním, těžko bych na ně mohl nějakou ženu přitáhnout,“ vtipkoval kdysi. Radost tak asi udělá i manželce Ivaně (48).

mblumel ( 20. února 2014 14:44 )

Na té retušované fotce vypadá jak Husák.

abzk ( 20. února 2014 13:06 )

Pro Chcholouška je zralej ten co si jako ty sám odpovídá na vlastní pomatený otázky a vyvozuje z těch odpovědí nesmyslný závěry

annael ( 20. února 2014 13:02 )

Myslím si přesně to co jsem napsala a jestli sis nevšimnul, je to tady o Zemanovi, ne o někom jiném.

dzery ( 20. února 2014 12:47 )

abzk ( 20. února 2014 11:32 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa